Close

Mijn wishlist | 5 leukste items van Ethnicraft

Ik moet toegeven, ik ben helemaal verliefd op de meubelen van het merk Ethnicraft. Deze meubelen van hoge kwaliteit massief hout zijn zo ontzettend stijlvol dat ik ze het liefst allemaal in huis wil hebben staan. Omdat dit natuurlijk niet gaat, wil ik graag de 5 leukste items van Ethnicraft met jullie delen.

 

 1. Whitebird Dressoir


  De Whitebird Dressoir is een ontwerp van Alain van Havre. In dit dressoir heb je een mooie samenspel van horizontale en verticale lijnen. Dit dressoir zou een mooie toevoeging zijn aan mijn woonkamer omdat het optisch erg weinig ruimte in lijkt te nemen. De smalle poten vind ik erg mooi omdat hierdoor het dressoir lijkt te zweven aan de muur.

   

 2. U-shelf wandplank


  Deze wandplank is een ontwerp van Hertel & Klarhoever en zou een mooie toevoeging zijn aan mijn slaapkamer. Dit wandplankje vind ik namelijk erg mooi voor leuke foto’s en beeldjes. De wandplank kun je verkrijgen in allerlei maten, ik zou zelf gaan voor een medium omdat het op deze manier niet teveel ruimte zou innemen in de slaapkamer.

   

 3. M Rack boekenkast


  Voor deze boekenkast zou ik zelfs boeken erbij kopen om hem helemaal te vullen. Wat een prachtig ontwerp is dit. De boekenkast is ontworpen door Alain van Havre en is gebaseerd op de werken van de bekende kunstenaar Mondriaan. Ook deze boekenkast is verkrijgbaar in diverse afmetingen.

 4. Ethnicraft twist bijzettafel


  Ik heb nog een bijzettafel nodig en dit lijkt me een zeer geschikte. Ik zie dit model al vaker langskomen en het lijkt me heerlijk om dit als extra tafeltje in huis te hebben. Handig voor als je bezoek krijgt of als extra tafeltje in de tuin. Dit bijzettafeltje is van massief eikenhout en is afgewerkt met een transparante olie.

   

 5. Ethnicraft Naomi salontafel


  De Naomi salontafel is een tafel voor mensen die houden van een speels design. De tafel is voorzien van een prachtige ruimte waar ik al mijn tijdschriften in kwijt zou kunnen.

 

Welke item van Ethnicraft zou jij in huis willen hebben?

About Betty

1 thought on “Mijn wishlist | 5 leukste items van Ethnicraft

 1. Ik houd altijd erg van mooie boekenkasten, en heb ook veel boeken. Verder ben ik eigenlijk wel tevreden met wat ik thuis al heb.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang