Afgelopen weekend was ik uitgenodigd voor het kick off Eurocamp event. Samen met een groepje bloggers werden wij flink in de watten gelegd, en kregen wij ook een leuke vlog workshop. Ben benieuwd wat jij van mijn vlog vind?

Eurocamp

Eurocamp onderscheid zich met zijn luxe campings van andere campings. Elke camping voldoet aan een hoge standaard. Ze hebben hele luxe stacaravans die zo voor een leuke bungalow door kan gaan. Gewoon ook een lekkere woonkamer, badkamer en keuken erbij. De slaapkamers waren ook prima met best nog wat kastruimte. De matrassen lagen overigens ook prima. De kleine sliep de hele nacht door, dat is voor ons altijd winst. Nog even overwogen om maar daar te wonen ;). De keuken was lekker uitgebreid met een oven, afwasmachine, broodrooster, een magnetron, koffiezetapparaat, en een ijskast. Alles wat je nodig hebt om een lekkere maaltijd neer te zetten.

In 2018 mag ik met het gezin lekker een weekje weg, en daar zal ik je tzt van alles over vertellen!

Vlog workshop

Van Bonnie Dubois – bekend van Libelle TV – kregen we een workshop vloggen met je mobiel. Mijn opdracht was om te koken in de caravan. Annemiek van Keukenliefde.nl had echt mega lekkere appelcake gemaakt, en ons daarna helemaal verwend met heerlijke salades en anders lekkers. Ik had ongeveer een kwartier en had dus een mugcake gemaakt, lekker snel en past perfect in de magnetron.. Ik ben alleen echt huiverig om tegen een camera te kletsen in het openbaar, en voel mij ook een soort van raar ofzo om tegen een camera te praten terwijl er niemand is weer.

Dit moet ik echt gaan oefenen!!

Nicole doet het een stuk beter, daar kan ik nog een hoop van leren!

 

Duinrell

Het Eurocamp waar wij verbleven is in Duinrell. Na de workshops en lunch konden wij dus nog even het park op. Mijn gezin kwam pas later – ik mocht in de ochtend meeliften met Sanne van LaVieSanne.nl en haar gezinnetje, SUPER LIEF!! – en ik heb dus stiekem een paar uurtjes geslapen ipv gewerkt. Door de stilte op de camping, de rust van geen kinderen en eigenlijk al lekker vooruit gewerkt, mocht ik van mijzelf een paar uurtjes vakantie houden.

Voor de laarsjes kun je trouwens sparen bij Sourcy! Ik vind ze zo schattig 😍
Mijn jurk is van de Action, en de trui van Keira is van New Yorker

Mijn man draagt een wit linnen overhemd van Eton met een groene Jack and Jones heren jeans van 2Trendy.nl .  Miya een outfit van Vingino

Uiteindelijk kwamen ze veel later dan verwacht, en zijn we de volgende dag pas in het park geweest. Het is een redelijk klein park, dus je bent er eigenlijk vrij snel doorheen als je de achtbanen en rodelbanen overslaat omdat niemand erin durft, en de man niet in zijn eentje wil. Ze zijn wel nog in de water achtbaan geweest. Er was nu een dicht karretje, dus ze waren gewoon nog droog. Tot we even gingen kijken op het uitkijkpunt en Keira niet achter het raam ging staan.. Miya vond het allemaal doodeng en bleek ook niet zo lekker. Na nog een half uurtje in de speeltuin zijn we lekker warme chocomel gaan drinken en op huis aan gegaan.

Al met al een heerlijk weekend gehad en we kijken uit naar 2018!

Ken jij Eurocamp? En heb je nog tips voor mij voor het vloggen?

 


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥ 
Spread the love