Slaap lekker op de Eve matras

Slapen! Hoe heerlijk is dat dan? Tenminste als je een goed bed hebt, en een kind wat door slaapt. Bij mij was beide een probleem, tot ik de nieuwe Eve matras kreeg..

eve matrasSlapen

In de I love Sleep tag had ik je al verteld hoe dol ik ben op slapen. Ik vertelde je in een artikel over hoe je kinderen kunt laten doorslapen dat mijn meisje al lekker door slaapt. Sliep dus. Want nee, lieve kleine Miya heeft kort daarna besloten dat slapen helemaal niet leuk is! En dus hebben wij weer gewoon gebroken nachten.

Ik heb er zelf een blog over geschreven en weet dus alle tips. Ze werken alleen niet. Inslapen is geen punt. Doorslapen wel. Helaas. Maar mocht jij nog een wonder over hebben dan hoor ik die heel graag!!

eve matrasEen goede matras en een goede nachtrust

Nou waren wij dus al op zoek naar een nieuwe matras, want die van ons was flink doorgezakt. Het bed krijgt dan ook flink wat aktie van springende kinderen, een stel die elkaar ook wel eens lief vind, en datzelfde stel is wel een paar kilo’s aangekomen ondertussen… De huidige matras moest dus vervangen worden.

Een goede matras is zo ontzettend belangrijk voor je rug. Je kunt van een slechte matras serieus chronische klachten krijgen. Door een slechte nachtrust kun je bijvoorbeeld:

 • Slecht concentreren
 • Minder oplettend (ONGELUKKEN!)
 • Je komt sneller aan
 • Slecht humeur
 • immuunsysteem gaat achteruit, dus vaker ziek
 • vage klachten
 • hoofdpijn
 • minder zin in sex
 • Ook je hersenen werken niet meer op volle toeren na maanden of zelfs jaren van slechte slaap.

eve matrasSlaap Lekker met Eve

Nee, ik heb geen andere vrouw erbij gehaald. Maar wel Eve! Eve is een heel hoge kwaliteit matras, voor een lagere prijs dan je gewend bent. Met memory foam zodat je altijd lekker ligt en ondersteund bent, een goede luchtige laag, en geen springveren. De Eve matras kan op elk bed geplaatst worden. wij hebben hem op de boxspring, en is hoger dan de originele matras die we erbij hadden. De Eve matras is uitgebreid getest, en je hebt maar liefst 10 jaar garantie! Hij is eigenlijk te mooi om op te maken met het felle geel, en doet heel erg denken aan een matras in een duur hotel.
Je krijgt de matras in een hele grote doos opgestuurd, waar geen speelgoed tegen op kan. De doos staat al weken in de kamer, en elke dag spelen de meiden er wel in. Keira vind het zelfs een heerlijke plek om in te zitten als ze alleen wil zijn, maar toch niet.

Wij liggen nu 2 weken op de Eve matras en bij Jop zijn de rugklachten een stuk minder, en we worden ondanks de korte nachten, een stuk uitgeruster wakker. De uren die we dan slapen, die slapen we meteen goed. Ook de kleine Miya wil nu wel eens tussen ons in slapen, en dat vond ze nooit prettig omdat ze haar plekje niet kon vinden. Dan draaide ze de hele tijd door het hele bed heen. Nu slaapt ze heel diep door. Zo denken wij er dus aan om voor de meisjes ook maar een Eve matras te kopen, want hoe fijn zou het zijn als de kleine gewoon de hele nacht goed slaapt?

 

Hoe slaap jij?

 

 Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies.  Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug.Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥
   

You Might Also Like

 1. 15 dingen die niemand vraagt, of toch wel? | Pink Press ♡ Life Style Blog

  […] wel ok. Eigenlijk moeten we groter want de meiden moeten er altijd bij. We slapen op een heerlijk Eve matras, onder een heel groot zomer […]

 2. Yvonne

  Echt zo belangrijk inderdaad! Ik moest ook echt een ander matras, maar stelde het uit tot na de verhuizing over een paar maanden… totdat de maat vol was, ik lag gewoon niet meer lekker. Zelf heb ik bij Ikea mijn nieuwe matras gevonden. Kostte geen kapitalen maar wel echt een enorme verbetering. Ik slaap veel beter in en lig veel fijner. Typisch zo’n geval van, had ik eerder moeten doen!

 3. Mommy Loves Pink

  Nou wil je ze vrijdag of zaterdag?

 4. Jamey

  Ik slaap heerlijk!!! Maar goed, ik heb dan ook geen kleine monstertjes die mij snachts wakker houden 😉

%d bloggers liken dit: