Even samen zwijmelen

Ik weet niet hoe het bij jou zit, maar ik ben dol op lieve liefdesverhalen. Ik hoor momenteel teveel anti relatie, en power to the singles. Allemaal prima, maar bij sommigen van ons, zijn relaties echt heel erg leuk!

Daarom heb ik dus wat bloggers opgetrommeld die over hun relatie wilden vertellen. Wie weet krijgen de anti liefde mensen zo ook wat kriebels terug. Niet omdat het moet, maar omdat het kan (bij deze verbied ik deze zin bij mijn dochter want het gaat niet meer uit mijn hoofd!!!).

Anyway… ik heb ze wat vragen gesteld, en die krijg je deze week online. Vandaag doe ik zelf, wel zo netjes:)

Samen na weer een nacht geen slaap..
Samen na weer een nacht geen slaap..
Hoe heb jij je partner leren kennen?

Dit heb ik al eens online verteld in dit blog bijvoorbeeld. Maar wij hebben elkaar leren kennen op een datingforum op van Hinda op Facebook! Na een paar weken chatten en skypen stonden we voor elkaar in de regen op het Spui. Als we niet al vreselijk verliefd waren, we sealed it with a kiss.. Samen in de stromende regen, en de hele wereld was vergeten. Inclusief mijn haar die niet goed reageert op regen.

Wat is het meest romantische/lieve dat hij/zij ooit voor je hebt gedaan?
Je zou dan meteen denken aan de prachtige ring die hij zelf heeft gemaakt met een zilversmid. Of het mooie huwelijksaanzoek op Valentijnsdag, op het strand. Of misschien hoe hij Miya het eerste uur in zijn armen op zijn blote borst heeft warm gehouden tot ze bij mij klaar waren met hechten. Maar weet je wat ik nou echt super lief en romantisch vond? Jop woonde al in Ede, en ik tijdelijk met Keira in de Middenbeemster. Hij was zijn rijbewijs even kwijt, en kwam dus bijna elk weekend netjes met OV (ruim 2 uur) om op de bank te slapen. Hij was namelijk een goede vriend en collega :). Geen gefriemel of enig teken van genegenheid waar zij bij was. Tot zij er zelf mee kwam natuurlijk. Dat vond ik zo lief! Gezellig spelen, dansen, naar de film. Zo hebben wij alledrie echt rustig aan elkaar kunnen wennen.
Samen naar Cassis in Frankrijk. Mocht hij mijn assistent zijn :D
Samen naar Cassis in Frankrijk. Mocht hij mijn assistent zijn 😀 Ik ben hier 6 maanden zwanger van Miya
Hoe lang zijn jullie samen?
Het voelt als 20 jaar, maar ook als 1 dag. Het zijn pas 3.5 jaar.
Hoe spendeer je Valentijnsdag? Doe je er iets aan?
We gaan naar een Trouw&Lifestyle event in Lent, en misschien ergens lekker lunchen. Verder hebben we daarna gewoon de meisjes thuis, dus blijft het rustig. Vorig jaar zijn we trouwens verloofd met Valentijnsdag!
De pasgeboren baby opwarmen
De pasgeboren baby opwarmen
Wat is jou nr1 relatie tip?
Wees altijd eerlijk, wees jezelf en zeg duidelijk wat je wilt van elkaar. Om dingen heen draaien, of hints spelen werkt iedereen op de zenuwen. Jou omdat hij de hints niet begrijpt en jij boos wordt, hij omdat hij geen idee heeft wat je bedoeld en jij dus om niets boos wordt. Gewoon zeggen. Scheelt veel tijd en gedoe.
Ik ben dol op romantiek, dus deze week stellen we ook nog eens een paar leuke vrijgezelle mannen aan je voor, en komt er een winactie, en zo komen er nog meer leuke liefdes dingen!!
Ben jij ook zo dol op de liefde??

Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥  

2 gedachten over “Even samen zwijmelen”

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: