Fabletics

Je hebt de vele reclames vast wel gezien, met een mooie rond rennende Kate Hudson, waarin ze haar merk Fabletics promoot.

fabletics5 - FableticsFabletics

Het is nergens in de winkel te krijgen, alleen online. Ik ben dol op sportkleding en vooral leggings zoals je in dit blog over mijn favoriete leggings al had kunnen lezen. Ook is het zo dat ik nog een enorm probleem heb met mijn buik, en een spijkerbroek gewoon echt vreselijk zeer doet.

fabletics3 - FableticsBij Fabletics hebben ze echt geweldige leggings, maar ook veel topjes, shirtjes, bh’s en andere broeken bijvoorbeeld. Wat ik leuk vind is dat je eenmalig kunt bestellen voor een bepaalde prijs, maar als je gratis lid word dan kun je tot wel 40% korting krijgen, dat is best wel voordelig dan. Als lid bestel je elke maand een outfit, maar wil je een maand niet dan kun je als je het aangeeft ook rustig een maand overslaan. Ik kende het systeem niet, maar vind het wel leuk bedacht.

fabletics2 - FableticsPersoonlijke stylist

Nog iets leuks van de site is dat je al je voorkeuren kunt aangeven, en zij dan bepaalde setjes bij elkaar zoeken. Zo weet je precies wat bij elkaar past, en kun je een beetje zien of wat je wilt allemaal leuk bij elkaar staat zonder te hoeven passen. Dat vind ik dan wel handig.
Ook vind je er de persoonlijke favorieten van Kate Hudson, zij ziet er sowieso altijd geweldig uit vind ik, dus is leuk om daar uit inspiratie op te doen voor een volgende outfit.

Voor het design, duurzaamheid, stof en kwaliteit is een team van fitness experts: Fedele de Santis, Nicole Stuart en Ginger Ressler. Dat is fijn te weten voor de fanatieke sporters onder ons. Ook staan er nog een aantal yoga, voeding en fitness experts klaar om je tips te geven als je lid bent. Je koopt dus meer dan alleen kleding, meer een lifestyle.

Ook VIP worden?

Wat vind jij van de outfits?

Volg mij!

Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, lijd aan heel wat afkortingen en ben anders dan de rest. Lees lekker mee of stuur je eigen verhalen in. Hier mag alles. Liefs xoxo
img 20180308 204700 300 - Fabletics
Volg mij!

Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen. 

Ik hoor graag wat jij van mijn blog vind, laat je een reactie achter?