Close

Kiezen tussen een fanny pack en een rugzak wordt zo wel heel makkelijk

‘Kiezen is niet altijd gemakkelijk’. Open deur. Dat weet iedereen, maar schrik niet, dit wordt geen psychologisch verhaal of een verdiepende uiteenzetting over keuzestress . Sterker nog; keuzestress wordt helemaal van de kaart geveegd als je goed weet wáar je uit kunt kiezen. In dit verhaal betreft dat de keuze tussen een fanny pack en een rugzak.

Dat betekent in de meeste praktijkgevallen dat het maken van lijstjes handig is. Wat is het voordeel van optie A, wat is het voordeel van optie B. Als je dat goed in kaart hebt, is een keuze maken een stuk gemakkelijker.

Een rugzak of een fanny pack. Inderdaad, daar ga je je hoofd natuurlijk niet over breken. Je kiest de meeste praktische oplossing, voor welke situatie dan ook. Daarom zetten we voor jou de voordelen van beide op een rij. Kun je gemakkelijk zelf de juiste keuze maken.

Rugzak

Wie heeft er tegenwoordig geen rugzak! Een rugzak is een praktische tas die er voor zorgt dat je veel spullen met je mee kunt dragen, en je handen vrij hebt. Een rugzak heeft vaak meerdere compartimenten en in de meeste gevallen ook een vak speciaal gemaakt om een laptop of tablet veilig in mee te nemen.

Ze zijn er te kust en te keur. Praktisch, hip, modieus of sportief. Veel modemerken hebben rugzakken als accessoire bij hun kledinglijn. We noemen bijvoorbeeld Calvin Klein rugzakken of Björn Borg. THEBAGSTORE heeft ze allemaal.

Rugzakken zijn inmiddels van zo een goede kwaliteit, met sterke en zachte banden voor over de schouders. Met in de meeste gevallen ook een midden-riem zodat deze goed om je lijf blijft zitten als je bijvoorbeeld een lange wandeling maakt of een eind gaat fietsen.

Ook de beveiliging van rugzakken laat niets te wensen over. De meest geavanceerde exemplaren, bijvoorbeeld die van XD Design zijn supergoed beveiligd. De ritsen zitten tegen de rugzijde en de rugzakken zijn vervaardigd van snijvast materiaal. Zakkenrollers hebben geen schijn van kans.

Fanny pack

Nu de fanny pack. Een modieuze tas in klein formaat die je gemakkelijk met je meedraagt, ofwel om je middel of cross-body. Er past verbazingwekkend veel in en ook in dit geval heb je je handen vrij. Ze zijn superhandig en functioneel in gebruik. Soms met meerdere vakken en je kunt er al je essentials in kwijt. Sleutels, zonnebril, smartphone. Het past er prima in. Daar is door de ontwerpers goed over nagedacht.

Ook de modeontwerpers hebben bij deze tas een duit in het zakje gedaan, want leek de fanny pack eerst een achterhaald accessoire, deze werd nieuw leven in geblazen toen menig celebrity met de bumbag, zoals het ook wel genoemd wordt, aan de haal ging.

Foto’s van Kim Kardashian of Rihanna met een bumbag om en de tasjes waren niet meer aan te slepen. Er kwamen exemplaren op de markt van over de duizend dollar. Als je er dan voor gaat, doe het dan goed, moeten de designers van de grote merken zoals Gucci gedacht hebben.

Ze zijn er overigens een stuk goedkoper en wel zo mooi, functioneel en leuk. En van heel veel merken als Eastpak, Herschel, Clavin Klein en Burkely. Daar moet je dan wel even een keuze in maken. THEBAGSTORE biedt je uitgebreide informatie over de eigenschappen van iedere fanny pack.

Je kunt een fanny pack dagelijks dragen met al je waardevolle spullen erin. Superhandig! Daarom zijn ze ook populair op festivals en als je een concert bezoekt. Je kunt je vrij bewegen (lees: dansen) en je hoeft je geen zorgen te maken over je spullen. Je hoeft nergens een tas achter te laten, want die draag je gewoon altijd bij je. Fotootje nemen? Gewoon even je mobiel uit je bumbag halen. Heel easy.

Al met al wordt kiezen makkelijk als je de functionaliteit en kwaliteit van je tas goed voor ogen hebt, welke dat ook is. Voor elke situatie pak je nu direct de juiste tas. Trouwens; je kunt ze ook beide meenemen. Ben je helemaal van je keuzestress af en heb je alles bij de hand. Hoe lekker is dat!

About Betty

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang