Close

Hele fijne feestdagen en een GEWELDIG 2016!

Lieve jij,

Super bedankt voor het lezen van Pink Press dit jaar! Wij hopen dat jullie volgend jaar weer massaal terug komen, en jullie vriendinnen meenemen 🙂 

Pink Press in 2015

Wij vonden dit een mooi moment om je eens te bedanken voor alle mooie berichten, fijne suggesties en leuke reacties die we hebben gehad. Mede hierdoor is PinkPress.nl enorm gegroeid dit jaar, en zijn we nu ook dagelijks en soms 2x per dag lekker aan het schrijven.

We zijn van Engels naar volledig in het Nederlands gegaan. Zo verlies je wat mensen, maar komen er ook veel nieuwe weer bij. Van een one woman show zijn we nu met zijn tweeën, en zijn er regelmatig gastblogs.

fijne feestdagenDe focus van beauty en fashion naar weer een mamablog zijn nu:

  • Lifestyle – Ja, dat kan idd van alles zijn! Maar voornamelijk dieet, 40+, sporten, en leuke reviews. Oh, en voor mijn trouwe groep ADHD’ers en ouders van ADHD’ers en/of SPD(sensorische informatieverwerking-autisme) komen er meer updates.
  • Persoonlijke blogs – Yep, in 2016 gaan we nog meer met de billen bloot! (Heb jij nog een verhaal, leuke anekdote of mening over iets wat in het nieuws was bijvoorbeeld? Dan horen wij ze graag van jou!)
  • Fashion – Vooral draagbaar is belangrijk. Voor ons en/of de kinderen. Begin januari hebben we hier een MEGA MEGA fashion winactie, dus hou ons in de gaten!
  • Mama – Wij zijn allebei moeders, en toeval wil dat ook de gastbloggers moeder of vader zijn, we hebben niet de wijsheid in pacht, maar zullen onze ervaringen met je blijven delen. Ook reviews, winacties en de beruchte Keira Vlogs zul je vaak tegen komen.
  • (DIY)Beauty – We zijn allebei dol op beauty dingetjes, en allebei begin 40, dan veranderd het 1 en ander. We gaan alles voor je uitzoeken, en voor onszelf natuurlijk! We zijn beide vreselijk allergisch, dus erg benieuwd, en vandaar veel DIY. Geen zorgen, ik ben officieel schoonheidspecialiste, visagiste en heb flink wat extra studies achter mijn kiezen op het gebied van massages, natuurlijke producten etc. We zijn nogmaals geen experts, en alles wat er geprobeerd word is onze eigen ervaring.

Dit jaar werd heel duidelijk dat de gemiddelde lezeres tussen de 30 en de 45 jaar is, en idd, voornamelijk vrouw. Wij richten ons dus op wat die vrouw zoekt en nodig heeft, en zullen proberen nergens een taboe van te maken. De Pink Press vrouw van 30/45 weet inmiddels wel wat ze wil en nodig heeft, ze is graag comfortabel maar toch mooi gekleed, geeft om haar uiterlijk en houd van sport en een gezond leven. Wij laten de korte pittige kapsels en de rollators nog even voor de oudere groep. Dat hebben wij goed gezien toch?

Best gelezen blogs

De 10 best gelezen blogs waren:

Van ons naar jou, wensen wij jou een hele fijne kerst, en een gelukkig, gezond, rijk, vrolijk, gezellig, warm, liefdevol, hilarisch, en gewoon een geweldig 2016 toe!!

 

Liefs

Judith&Hinda

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

1 thought on “Hele fijne feestdagen en een GEWELDIG 2016!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang