Een feestje bouwen met Emojis, Musical.ly en een mooie jurk!

Keira is 10! Dat moest natuurlijk uitgebreid gevierd worden. Dit deden we op de XL Tina dag, en een kinderfeestje met het Emoji / musical.ly thema. Vandaag vertel ik je over dag 2, en van de week over de XL Tina dag! Lees je lekker mee?

Jurk van TK MAXX Gympen van HM
Jurk van TK MAXX
Gympen van HM

Ik kan het nog steeds niet helemaal geloven, maar Keira is toch echt 10 jaar! Naar mijn gevoel zal zij altijd 3 blijven, mijn kleine hummeltje. Maar zij is vooral bezig met het 10 zijn, en groot worden. Daar moest dus een bijpassend feestje bij.emoji versiering

emoji versiering

sam_1983

De pre-party!

Op 21 september was Keira al jarig, en toen hebben wij in de nacht het hele huis versierd met Emoji slingers van Vegaoo.nl. We hadden echt heel veel slingers, zelfs 1 voor het raam! Ook in de wc hing versiering en in de tuin. Het moest echt uitgebreid, ze werd tenslotte 10!

Op haar echte verjaardag hebben we eigenlijk weinig gedaan, het was natuurlijk een schooldag, en we hadden ook nog eens ouderavond. Wat natuurlijk voor Keira en Miya reuze leuk was, want Bram en Jamey kwamen oppassen! Lekkere pizza’s gehaald, en dat was dag 1 van de verjaardag.

Op zaterdag zijn we naar Tina dag geweest, maar daar vertel ik een andere keer meer over.

sam_1982

sam_1989

tafel versiering
Zie je die strak blauwe lucht? Wat een mazzel!!

Het feest!

Op zondag was het kinderfeestje. Er kwamen wat vriendjes en vriendinnetjes, en die mochten meteen door met Jop en Bram naar de speeltuin. Gelukkig zit er hier een hele leuke, en zo konden Jamey en ik lekker het eten voorbereiden. We hebben expres geen uitje gepland omdat ze natuurlijk de dag ervoor al zo een drukke dag had. Dat worden dan te veel prikkels, wat we nu al merkten halverwege de verjaardag.

Toen de kinderen thuis kwamen was de tuin al helemaal versierd, met een uitgebreid gedekte tafel. We hadden de standaard kinderhapjes als friet met een snack (waarom moeilijk doen, als iedereen dit lekker vind), maar ook de loempia’s gingen erin alsof ze net de grote hongerwinter hadden overleefd. Ik heb het over 100 loempia’s onder 8 kinderen in 10 minuten..sam_1994

pinata emoji
Voor het gemak maar even wat anders aan gedaan!! Een shirtje van de Cool Cat en een broekje van de HM
taartaholics ede
De taart was nog lekkerder dan dat hij eruit zag. Ik wilde nog een foto maken met het blazen van de kaarsjes en de binnenkant. Maar goed, zolang overleefde de taart niet 🙂

De taart en de piñata

We hebben een geweldige taart besteld bij de Taartaholics in Ede. Hij had het logo van Musical.ly en op de rand allemaal Emoji’s. De binnenkant was chocolade cake met een witte chocolade vulling en Oreos. Het is maar goed dat het zo druk was, anders was die hele taart in mijn buik verdwenen. En ik lust niet eens Oreos.

Na de taart mochten ze met een stok op de Emoji Pinata slaan, en daar vielen dan weer allemaal (suikervrije, ik ben niet gek om zoveel suiker aan kinderen te geven als ze ook nog eens moe zijn)snoepjes uit.

jurk tk maxx

jurk tk maxx
Al erg moe van het feestje..
jurk tk maxx
De feestdagen komen er al weer aan, en ze kan niet wachten om de jurk dan weer aan te kunnen. Alhoewel ik hem net voorbij zag komen als outfit voor school morgen..

De jurk

Niet geheel onbelangrijk.. Keira had een geweldige jurk voor haar verjaardag gekregen. Hij is licht roze, met steentjes. Het is een echte tiener prinsessen jurk. Perfect voor Keira dus! Ze combineerde de jurk met witte gympen van de HM.  De jurk is van TK MAXX uit Eindhoven. Dat is echt een aanrader, allemaal grote merken voor heel weinig.

De cadeaus!

Het Tina feest was haar grootste wens al maanden, daar heeft ze haar idolen ontmoet en dat was dus heel bijzonder. Ook kreeg ze eindelijk het spijkerjasje die ze al heel lang wilde, Nikes, een iPhone5, boeken, een abonnement op de Meiden magazine, kleding, bonnen en geld. Ze is dus weer schandelijk verwend!!!

 

Al met al een geweldige verjaardag. Nu word het tijd om te plannen voor Halloween. We hebben zoveel leuks gezien voor een echt Halloween feest, dat we dat gewoon willen doen!

Ga jij ook Halloween vieren? En wat vind je van het feestje?

 

 


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥