Het festival seizoen is begonnen! Met winactie!

festival

Deze zomer gaan we het liefst naar een klein festival, en dragen daarbij een klein tasje en jeansshorts of lange rokken. Voor meer tips en de te gekke winactie moet je snel verder lezen.

Het festival seizoen is begonnen!

De tijd van festivalletjes en buitenfeestjes is er weer! Lekker op een terrasje zitten, of picknicken met zijn allen op de hei. Ik vind het heerlijk genieten. Eten op Rolletjes begint in Ede op 3 juni, en daar ga ik zeker weten heen, echt al zin in! Lekker eten, muziek, buiten en gezelligheid. Dat is echt mijn idee van een perfecte middag.

De mega festivals laat ik zelf even voor wat het is. Mocht het vroeger niet groot genoeg zijn, nu heb ik het echt liever kleinschaliger. Ik vind het het zo massaal heel benauwend en gewoon niet meer zo leuk.

Deze zomer zijn er bij het openluchttheater hier in Ede ook behoorlijk wat concerten voor kinderen, maar ook komt er de lazy Sunday. Lekker in de zon (hopen we) met live muziek, een drankje en leuke mensen om mij heen. Verder is er nog Heideweek met concerten en biologische foodmarkets, op de grote markt nog een summer festival met super DJ’s en een geweldige sfeer elk jaar.

festival
De gympen zijn van Woden!
Het tasje is van Door Jolanda
De jeans waren 3€ bij de HEMArkt!

Mocht je dus in de buurt van Ede zijn deze zomer, hou het zeker in de gaten want er komen echt allemaal leuke dingen!

Tips voor een super festival

 • Neem de juiste mensen mee, niks vervelender dan van die zeurpieten die alleen maar lopen te zeuren. Dan kun je beter alleen gaan.
 • Drink genoeg! En niet alleen drank. Water is een heel goed alternatief om de hele dag fit en gehydrateerd te blijven
 • Probeer tussen door wat te eten, zou hou je energie en ben je niet zo gebroken de dag erna
 • Een zonnebril of een petje scheelt enorm hoofdpijn de volgende dag!
 • Doe niet je nieuwste slippers aan, dit zorgt voor blaren. Pak lekker je oude sandalen of slippers, misschien minder leuk, maar je kunt wel de hele dag door dansen
 • Neem eventueel een grote tas mee met een warm vest en kaplaarzen en een grote hammamdoek of pareo om op te liggen of te zitten.
 • Een klein tasje die je de hele dag bij je kan houden en niet in de weg zit tijdens het dansen.

festivalOver dat kleine tasje

Ik hou van tassen. Echt, ik heb er super veel. Nooit te veel maar wel super veel. Maar over het algemeen zijn vrij grote tassen als die van Paul’s Boutique. Nu heb ik klein schattig handgemaakt mini festival tasje. Zo 1 die overal bij past, en helemaal als je lekker ergens gaat dansen!

Een brons kleurige, en helemaal handgemaakt. De tasjes zijn verkrijgbaar in een hele kleine oplage, dus je bent vrijwel altijd uniek. In een tijd van massaproductie is dat wel erg leuk vind ik.

festival
Het bronzen tasje is Door Jolanda
De jas is van Kyra en Co
De body is van Lascana
Het prachtige armbandje met een satijnen bandje en een echt gouden muzieknoot is een Charm Melody van Embraced Jewels.
De lipstick is een mat lip cream van de HEMA

 

Jolanda maakt echt hele leuke tasjes in kleurtjes die overal wel bij passen. Mijn tasje is van PU leer, en dus ook helemaal geschikt voor de vegans onder ons. Het voelt net zo zacht en fijn aan als echt leer, en ziet er ook zo uit.

Wil jij ook zo een fantastisch tasje?

Ik mag 2 tasjes weggeven! Hoe leuk is dat dan? Om mee te doen vind ik een leuke comment altijd top! Delen is natuurlijk altijd een extra kans. Wil je nog meer kans laat dan weten of je al lid bent van onze fb pagina’s – https://www.facebook.com/doorjolanda.nl – https://www.facebook.com/pinkpress – of Instagram – https://www.instagram.com/doorjolanda/ – https://www.instagram.com/mommylovespink/-.Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies.  Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug.Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥
   

You Might Also Like

 1. Lies

  Super cute tas zeg!!! Staat ook echt leuk bij het vestje/jasje!!

 2. ilsiee prins

  Ze zijn leuk!!!!!!! & handig..
  Zeker doe ik graag mee om een kans te maken op zo’n leuk tasje! 🙂
  Groetje Ilsiee

 3. Marcha De Haan

  Ik zou heel graag dit gave tasje willen winnen.
  Want niet alleen omdat een tasje heel praktisch is maar ook omdat een tas ook echt de outfit afmaakt.

 4. Alieke

  Ha Judith, wat heb je een leuke site! Ik heb voor elke dag een wat grotere tas omdat ook de beker van de jongste vaak mee moet, maar zo’n kleintje is ideaal als ik even alleen weg ga! Gewoon alleen m’n eigen spulletjes mee.

 5. Sabine

  Ik ben helemaal weg van metalen kleuren, vooral van zilver. Dit tasje kan heel goed naar een festival inderdaad!

 6. Linda Post

  Inderdaad erg leuke tasjes, bedankt voor de tip!

 7. Madelon Eugelink

  Goede tips en een erg leuk tasje zeg. Al vind ik kleine tasjes altijd wel handig;)

 8. Lotte

  Goede tips! Ik kom echt om in de tassen dus ik laat de winactie even langs me gaan maar wel super dat je er 2 mag weggeven!

 9. Elke

  Wat een leuk en handig tasje!

 10. elisabeth maria martina

  wat een plaatjje

 11. Merel

  Heb zelf idd ook altijd een klein tasje mee naar een festival. Ideaal!

 12. Bianca

  Wat een gave foto’s en leuk tasje natuurlijk! Ik sla de win actie over, maar wens iedereen veel succes x

 13. Roos Pannevis

  Nice! Ideaal klein tasje mee naar een festival, had er gistere op Intents festival toch niet aan moeten denken om met een grote hutkoffer te slepen met 33graden! Ik doe graag mee er komen nog heel wat festivals aan en dus zijn kleine tasjes heel welkom 🙂 groetjes roos

 14. Fleur

  Ik heb wel 10 kleine tasjes! Ideaal voor een festivals. En zeurpieten laat ik ook liever thuis 😉

 15. Maaike

  Oh heerlijk festivals, zeker de kleinere. Ik vind de parade ook altijd geweldig. Eten op rolletjes wil ik ook nog een keer heen.

 16. Claudia Struijck

  Ik heb ook zo’n handig tasje thuis. Hij gaat altijd mee naar een concert, festival, op vakantie en zelfs als ik lekker met vriendinnen op stap ga. Ideaal. Super leuke winactie. Suc6 iedereen.

 17. Sandra

  Wat een super tasje. Ik probeer ook altijd een festival tastje te hebben, want je wil niet slepen, maar er zijn nu eenmaal dingen die je nodig hebt… haha… 🙂

 18. Marian B

  Heb niet veel tassen, en het zijn eigenlijk allemaal grote. Een mooi klein handig tasje zoals deze zou zeer welkom zijn!

 19. Vlijtig Liesje

  Wat een handig tasje. Lekker handzaam!

 20. Marjo

  Like!!! Handig zo’n klein tasje voor mezelf 😉 Kan ik daar de kleine dingen in doen & hoef ik niet mijn telefoon onderuit de luiertas te vissen <3

%d bloggers liken dit: