De fietstas 2.0: als schoudertas en als fietstas te gebruiken

trendy fietstas

Soms vergeet ik dat ik een fiets buiten de supermarkt heb staan, en geen SUV. Ik vergeet ook standaard een tas mee te nemen, en vind plastic gewoon niet zo. Nu heb ik een super handige fietstas, die ook nog lekker mee kan shoppen! Hoe?

IMG 7667 - De fietstas 2.0: als schoudertas en als fietstas te gebruikenFietstas 2.0

B11265677 - De fietstas 2.0: als schoudertas en als fietstas te gebruikenIk vond fietstassen altijd heel onhandig. Mijn boodschappen tassen pasten er nooit in, en met een fietsstoeltje achterop is het al helemaal een drama. Van Coolblue kreeg ik een berichtje over de Basil Fietstas. Een lijn van leuke kleuren en motiefjes fietstassen.

Ik zit dag en nacht op mijn fiets. Ik heb nog steeds geen rijbewijs (5x gezakt, dit jaar ga ik het weer proberen..no comment). Het is voor mij dus heel belangrijk dat ik een goede tas heb die ik overal mee naar toe kan sjouwen, en waar ook nog het 1 en ander in past. Vooral even winkelen met de kleine vind ik het fijn dat ik deze tas bij me heb (had- kom ik later op terug). Zij neemt altijd van alles mee, en halverwege eindigt van alles in mijn tas.

IMG 7670 - De fietstas 2.0: als schoudertas en als fietstas te gebruikenFashionable en handig

De tas is in een super leuk design, en het model is zeker van nu. Zo loop je er dus ook nog gewoon leuk bij. Niet geheel onbelangrijk is dat de de tas waterafstotend is – dat heb ik ook getest in de stromende regen vandaag. Alles bleef netjes droog in mijn tas -. Hij heeft reflectors aan beide zijdes waardoor je altijd goed te zien bent. Ik ben vooral enthousiast over het klik systeem, je hangt je tas in principe gewoon aan je achterkant, dat klikt zo vast, en ook zo weer los. Net zo makkelijk als je tas gewoon aan je stuur hangen wat ik vaak doe, en niet heel handig is want ik stoot er dan weer tegen aan.IMG 7673 - De fietstas 2.0: als schoudertas en als fietstas te gebruiken

Schooltas

Ik had het kunnen weten… Dit is echt een leuke tas, en zelfs leuk voor tieners blijkbaar. Ik heb hem een paar keer mogen gebruiken, maar toen ik Keira vroeg of zij op de foto wilde met haar nieuwe fiets en dan de fietstas, vond ze het zo handig dat hij nu aan haar fiets hangt. Zij heeft altijd een rugtas die ze helemaal om haar stuur heen wikkelt, en dit is toch wel sneller en makkelijker. Bovendien zit er een handig vakje in voor haar telefoon en fietssleuteltje. Ik ben hem dus kwijt, maar zat al weer bij CoolBlue te kijken voor een tas voor mijzelf.

Wat vind jij van de fietstas? Handig en mooi toch?


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥ 
Spread the love

1 comment on “De fietstas 2.0: als schoudertas en als fietstas te gebruiken

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: