Heerlijk in bed films en series kijken | serie tips voor de winter

Jullie zijn niet echt gewent van mij dat ik veel filmpjes deel, maar vandaag is zo een druilerige dag, 2 zijn er ziek. Dan is er niks lekkerders om je bed in te duiken met een paar lekkere series en films. 

Lekker thuis in bed

Als je al niet lekker bent, dan wil je gewoon onder een warm dekbed kruipen. Ik verschoon dan echt het liefst elke dag mijn lakens ook nog. Wat ik nog fijner vind is nieuw beddengoed. Het is dit jaar ook wel echt tijd om alles nieuw te halen. Dekbedden, kussens, de hele mik mak. We hebben al even gekeken op bedsupply.eu en daar staat zoveel keuze op. Eigenlijk wil ik ook allemaal nieuwe onderlakens, want dat is zo fijn als je zo warm bent om dan op zo een koel strak nieuw laken te gaan liggen. Sowieso verschoon ik 1 per week de bedden. Hoe vaak doe jij dat? Geen idee of dat veel of weinig is?

Mijn favoriete series en films van het moment

Million Dollar Listing

Dit is bijna de hele dag wel op FOX, en oh wat hou ik hier van. Eerlijk gezegd staat het ook aan als ik lekker aan het werk ben. Het gaat over een groep makelaars uit LA en New York die alleen maar peperdure huizen en appartementen verkopen. De mooie huizen en hun verkooppraatjes zijn echt motiverend. Ik heb zelfs een paar van hun lines tegen potentiële klanten gebruikt in mijn eigen mails. Werkte. Dus.

This is Us

Dit is een serie met heel veel flashbacks ook op FOX. Dat klinkt irritant maar is het niet. Het gaat over een gezin met 3 kinderen, en dan later zie je steeds het leven van die 3 kinderen die nu volwassen zijn. Het is een mega mooie cast, en elke aflevering is janken. Voor mij dus. Alsof de schrijvers het er om doen. Maar heerlijk als je ziek bent, of emo.

Tip! Aankomend weekend begint The Resident weer op FOX. Een dramatische ziekenhuisserie met als resident dokter Matt Czuchry, die je vast nog uit de Gilmore Girls kent als vriendje van Rory. The Resident gaat over een briljante dokter en laat zien wat er zich écht achter de gordijnen van het ziekenhuis afspeelt.

The Bold and The Beautiful

Lekker suf ik weet het. Maar het wel en wee van de Forresters en de Spencers kijk ik al sinds puber. En je kunt het soms jaren niet kijken en dan ben je rustig in 3 dagen weer helemaal bij. Heerlijk vind ik dat. Is echt mijn guilty pleasure. Als ik dan in de avond niet kan slapen, zet ik even Videoland aan.

Friends

Nog zo een serie waarvan ik alle afleveringen al 10000x heb gezien. Ik ga de serie niet uitleggen, want als je hem niet kent, dan ben je gewoon geen friend.

Modern Family

Dit is echt mijn humor. Hij staat nu op Netflix, maar er zijn ook herhalingen op de Comedy Central (net als Friends trouwens). Het gaat over een paar gezinnen, allemaal familie van elkaar. Het wordt een beetje type reality show gefilmd, dus ze vertellen elke keer over van alles. Maar echt het is zo grappig, en zo ontzettend herkenbaar!

Dynasty

Deze serie staat op Netfix en is lekker drama. Venijnig bitchy drama. Iedereen is gemeen maar ook lief, veel rijkdom en allemaal gaan ze failliet. Catfights en moord. Heerlijk.

Riverdale

Dit kijk ik het liefst samen met Keira. Een tienerserie, maar ook zeker goed te doen voor volwassenen. Het gaat over het stadje Riverdale waar iedereen een duistere achtergrond blijkt te hebben. Liefde, lust, moord, bedrog, het heeft alles wat een leuke serie moet hebben.

Meisje Djamilla

Deze is de nummer 1 favoriet van Miya: Meisje Djamilla. Soms komt Miya met kreten, uitspraken en weetjes dat ik geen idee heb waar het vandaan komt. Maar is altijd terug te traceren naar meisje Djamilla. Grappig is wel dat ik dacht van Meisje Djamilla af te zijn toen Keira er klaar mee was. Maar vorige maand heeft Miya het opgepakt, en die vind Meisje Djamilla echt het meest fantastische wezen op aarde. Waarschijnlijk wel een upgrade van Baby Shark, Daddy Finger en vreemde Russische of Chinese filmpjes waarvan ik nooit snap hoe ze daar altijd toch weer op komt.

Het is bijna kerst…

Dan vind ik kerst films zoooo leuk!! Op Netflix staan al weer wat nieuwe favorieten als The Christmas Chronicles met Kurt Russel. Eindelijk een zoetsappige film die echt niet zoetsappig aanvoelt. Gewoon echt een leuke film, met een heel verrassend einde. The Princess Switch is de originele film waarin 1 vrouw een dubbelrol speelt als rijke prinses en arme kokkin die omwisselen. Het blijft gewoon leuk. The Christmas Wedding planner is ook zo een film waarbij nul concentratie wordt geëist, en echt zo een lekkere liefdesfilm is. Inclusief hunky bad guy en kluns die toch heel mooi is. Op KPN films staat de mega leuke tekenfilm All I want for Christmas. Ja, van het liedje! Met een getekende mini Mariah Carey die een hondje wil en op een ander hondje eerst moet passen. De muziek, de kleuren, helemaal kerst.

Wat dat betreft hou ik eigenlijk wel van de winter, op de bank je eigen loungehoekje, in de She shed, of gewoon in een schoon bed.

De laatste is nog een oud filmpje van Keira en Miya, wij moeten ook echt altijd spontaan heel hard lachen om die aanstekelijke lach van Miya. En wil je nog wat creepy horen? Op de 1 of andere manier komt dit ook in de afspeellijst van een Amerikaanse moeder Judy(Judith) met haar dochters Keira en Miya… Bij deze, ik ben ouder, en mijn kinderen ook. Ik was eerst (:)

Wil je meer van onze persoonlijke filmpjes zien? Ga dan naar mijn YouTube kanaal!Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies.  Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug.Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥
   

You Might Also Like