Close

Filorga Hydra filler mask review | het lekkerste masker!

Ik probeerde het Filorga  Hydra filler mask. Binnen een kwartier een verbluffend resultaat. Ik ben niet een type dat dol is op de gezichtsbehandelingen of regelmatig bij de schoonheidsspecialist komt. Ik hou er niet van dat er steeds iets op gesmeerd word om vervolgens weer af te halen.

In bad gaan, daar doe ik ook al niet aan. Maar ook mijn huid word ouder en daar moet soms iets aan gedaan worden. Ik merk dat mijn huid soms wat vochtarm is. Wil je meer weten lees dan verder.

‘De kracht van een geconcentreerd serum in een masker met een 2e huid effect voor een gehydrateerde en vollere huid in 15 minuten’

Wat is Hylaronzuur

Nou dat is nogal een belofte die gedaan word he? Ik besloot eens de achterkant goed te lezen en uitzoeken wat nou dat effect moet geven. Het belangrijkste ingrediënt is hylaronzuur. Maar wat is dat nou eigenlijk? Hylaronzuur is wel een beetje een mode term. Het word graag overal in gestopt. En dan denk je al snel, dan moet het wel goed zijn.  Maar eigenlijk wist ik niet zo goed wat dat ingrediënt dan is en is het waar wat men roept?

Hylaronzuur is een soort heilige graal van de beautyindustrie. hyralonzuur is namelijk in staat om vocht vast te houden. Vocht houd je huid vol en fris. Dat is wat wij willen en vollere huid met een frisse blos. Naarmate je ouder word, merk ik dat je dat een beetje kwijt raakt. Denk aan je huid als je net hebt gesport. (dus ná de fase ik -ben-een-zo-rood-als-een- tomaat.) Die huid glanst dan zo mooi en oogt lekker fris. Hyralonzuur is heel mild en dus voor alle huidtypes geschikt en kan je veilig gebruiken als je zwanger bent (of borstvoeding geeft) dit huidherstellende ingrediënt is dus echt heel goed.

het filorga hydra filler mask review

Het Filorga  Hydra filler mask review

Het masker van Filorga is een sheet masker. Dat betekend dat je er wel een beetje bij ligt als Hannibal Lecter van de film “Silence of the lambs”. Huid reinigen, sheet aanbrengen, 15 minuten ontspannen, sheet verwijderen. Nou makkelijker kan niet. Maar toch had ik wat problemen haha ik ben echt geen beautyheld. Het masker haal je uit de verpakking, en is vrij nat. Allemaal werkzame stof. Het is dus een sheetmasker en je moet dit masker uitvouwen. Je hebt nu 2 lagen. Bij mij was alleen de eerste laag al van de 2e laag en moest ik het dus anders aanbrengen.

Het masker leg je op je huid als een tja masker…je ogen en mond zijn vrij. En nee helemaal perfect past dit masker niet, maar dat kan ook nooit. Maar het was niet verkeerd. Ik vond alleen het gat rond de mond wat klein, blijkbaar heb ik een grote mond haha

“tringg, de deurbel met de postbezorger maar als ik zo de deur opdoen jaag ik hem weg”

Het is vrij nattig, maar het drupt niet. Ik besluit even niets te gaan doen. Na 5 min gaat de bel…kak…een pakket!  Na weer 5 minuten word ik gebeld, en zo gaat de tijd wel erg vlot. Ik rommel wat aan. En haal het masker er af. Mijn huid is nog wat nat en je moet het overige serum dan inmasseren. Ik blijf een natte huid houden en besluit met een watje toch wat weg te deppen.

Maar mijn huid wauw! Wat een oppepper. Of ik uitgeslapen ben, veel frisser! Het voelt echt oprecht heerlijk aan!

Wat is het Filorga Hydra Filler Mask?

Het Filorga Hydra Filler Mask is een gezichtsmasker dat speciaal ontworpen is om de huid diep te hydrateren en te voeden. Het masker is verrijkt met hyaluronzuur, een stof die van nature in ons lichaam voorkomt en die essentieel is voor het behoud van een gezonde en gehydrateerde huid. Het masker is geschikt voor alle huidtypes en is ideaal voor mensen die hun huid willen verzorgen en een jeugdige uitstraling willen behouden.

Waarom is het Filorga Hydra Filler Mask goed?

Het Filorga Hydra Filler Mask is goed om verschillende redenen. Ten eerste bevat het masker hyaluronzuur, een krachtig hydraterend ingrediënt dat de huid diep voedt en hydrateert. Daarnaast bevat het masker ook NCTF, een unieke formule die rijk is aan vitaminen, mineralen, aminozuren en andere belangrijke voedingsstoffen die de huid gezond en stralend houden.

Wat het masker zo bijzonder maakt, is dat het niet alleen de bovenste lagen van de huid hydrateert, maar ook dieper in de huid doordringt. Hierdoor wordt de huid van binnenuit gevoed en gehydrateerd, wat zorgt voor een langdurig en merkbaar resultaat.

Instructies voor gebruik

Het gebruik van het Filorga Hydra Filler Mask is heel eenvoudig. Volg deze stappen voor een optimaal resultaat:

  1. Reinig je gezicht grondig met water en zeep en dep het droog.
  2. Haal het masker uit de verpakking en vouw het voorzichtig open.
  3. Breng het masker aan op je gezicht en zorg dat het goed aansluit op je huid.
  4. Laat het masker 15 tot 30 minuten zitten en ontspan terwijl het zijn werk doet.
  5. Verwijder het masker en masseer het overtollige serum in je huid.

Geniet van je stralende en gehydrateerde huid!

Bestel hier het Filorga Hydra Filler mask!

Lees ook:

  1. Het Filorga review | Werkt Filorga echt net zo goed als botox?
  2. Beauty | Bye Bye rimpels | Mijn dag routine
  3. Zonnebrand creme voor de oudere huid

About Betty

2 thoughts on “Filorga Hydra filler mask review | het lekkerste masker!

  1. Ik was wel benieuwd of het ook echt werkte, en dat klinkt positief. Ik vind een tientje wel duur voor een eenmalig masker, maar als het ook echt werkt….

Comments are closed.

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang