filorga Het Filorga review | Werkt Filorga echt net zo goed als botox?

Binnen 7 dagen een liftend effect en geen allergische reactie was de belofte die ik kreeg van Filorga. Ik wil al heel lang botox, dus dit moest ik natuurlijk wel proberen. Of het heeft gewerkt dat lees je hieronder.

Filorga

Over Filorga:

Sinds 1978 ontwikkelt en fabriceert ons laboratorium injecteerbare medische anti-ageproducten die door de meest aanstaande medische en esthetische chirurgiespecialisten. Nu staat Filorga voor dertig jaar ervaring in geavanceerd onderzoek en blijft constant op de hoogte van de ontdekkingen op het gebied van celveroudering. (Filorga Laboratoires)

De producten van Filorga die ik heb gebruikt:

IMG 8003 Het Filorga review | Werkt Filorga echt net zo goed als botox?

Filorga lift – structure

De Filorga lift – structure  is een ultra lifting crème.  Samengesteld met actieve ingrediënten die in esthetische behandelingen worden gebruikt. De ultra-lifting moisturiser lift duidelijk je huid wat strakker en verzacht de contouren. Plasmatic Lifting Factors® (Collageen en  Hyaluronic Acid) maken het wat strakker en geven een beetje een plumb effect. Met een goede verstevigende werking. IMG 8004 Het Filorga review | Werkt Filorga echt net zo goed als botox?

Filorga sleep & lift

Eigenlijk is deze een beetje hetzelfde als de Filorga lift – structure, behalve dat deze ook aminozuren bevat, en extra hard voor je huid aan het werk gaan in de nacht. De crème voelt ook zeker wat dikker en rijker aan.

IMG 8005 Het Filorga review | Werkt Filorga echt net zo goed als botox?

Het ultra-lifting serum

Het ultra-lifting serum bevat ook dezelfde ingrediënten, maar zorgt door de speciale manier van aanbrengen en een iets andere samenstelling voor een dramatisch verjongings effect. Het geeft ook meteen effect, vandaar dat deze het beste in de ochtend opgedaan kan worden zodat je het ook echt ziet.

Het resultaat

Ik moet bekennen dat ik normaal niet heel trouw ben met producten. Maar 7 dagen is te kort om het niet een goede kans te geven. Ik zelf zag echt wel een beetje verschil, en ik kreeg opmerkingen dat ik er wat uitgeruster uit zag. Kijk zelf maar even op de foto’s wat je er van vind!

Buiten Filorga slik ik wel Oenobiol relax skin capsules, en reinig ik mijn huid met Babor – Overigens mijn absolute favoriet in cleansing! Zo super zacht, review komt nog!-. Om mijn huid een goede kickstart te geven had ik een masker van het merk Skyn Iceland gebruikt.

DSC 1586 Het Filorga review | Werkt Filorga echt net zo goed als botox?
Heerlijk masker van Skyn! Die geeft je huid even een lekkere reiniging en skinboost zodat je al een goede basis hebt. Het is een kleimasker waar je nog een soort van gelei over in masseert. Daardoor wordt het niet hard. Het prikt een beetje, maar niet naar ofzo. Meer het gevoel dat het werkt?

Op het moment kan ik even niet doorgaan met de producten omdat ik een mega allergische reactie heb gehad op mijn oude anti allergie tabletten (!) en moet ik tijdelijk weer antibiotica crème gebruiken. Maar als het weer beter is, dan ga ik zeker weer verder. Ik kreeg namelijk het mooiste compliment afgelopen weekend…

IMG 0277 1 Het Filorga review | Werkt Filorga echt net zo goed als botox?
Voor..
DSC 1589 Het Filorga review | Werkt Filorga echt net zo goed als botox?
Na.. sorry niet hetzelfde licht! Wel frisser en wat beter ziet het er uit?

To botox or not to botox?

Zaterdag was het zo ver, ik zou botox doen! Hoewel al de crèmes allemaal prima zijn, ik wilde iets drastischer. Dus op naar de dokter. Die zou mij wel glad trekken. Maar niets van dat alles. Blijkbaar was mijn huid in zo een goede conditie dat als ik botox zou gebruiken het meer een Nicole Kidman effect zou geven. Daar zit ik niet op te wachten natuurlijk! Ik kreeg dus de tip om bij mijn mondhoeken (die rimpels vind ik dodelijk) fillers te gebruiken, of gewoon even door te gaan met de crème om te kijken wat het effect na een paar weken zou zijn.

Lees ook het review van het Filorga masker! Frieda schreef een review over de nieuwste 2022 Filorga Time Filler 5XP

filorga botox creme anti age Het Filorga review | Werkt Filorga echt net zo goed als botox?

 

 


ageology banner Het Filorga review | Werkt Filorga echt net zo goed als botox?

Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies. Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een nieuwe producten. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥

Geschreven door

Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, lijd aan heel wat afkortingen en ben anders dan de rest. Lees lekker mee of stuur je eigen verhalen in. Hier mag alles. Liefs xoxo