Fit blijven in de zomer

Hoe makkelijk is het om lekker op een terrasje te zitten, en te genieten van alle BBQ’s, en het sporten helemaal te vergeten. Hoe moeilijk is het om de magere keuzes te doen, en toch wel te sporten? Fit blijven in de zomer, met deze tips moet het lukken!

IMG 20160713 192607 578x1024 - Fit blijven in de zomer
Petje, shorts en gympen van de HM
BH van Decathlon
Groen hemdje van Kyra & Ko

 

Op vakantie

De tijd waarin je alles los laat, tijd om te genieten! En natuurlijk moet dat ook gewoon. Maar juist op vakantie is de perfecte tijd om wel wat te doen. Niet als verplichting of op vaste tijden, maar gewoon wanneer je zin hebt.

Als je kinderen hebt moet je waarschijnlijk toch wel vroeg op, dus een uurtje eerder de wekker zetten is eigenlijk heel relaxed. Je geniet van de mooie zonsopgang, en de lucht is nog lekker fris. De beste tijd om te mediteren, yoga te doen of zelfs een half uurtje hardlopen. Op vakantie heb je waarschijnlijk een mooie locatie om door heen te lopen, en zo zie je de omgeving toch vanaf een andere kant.

Hardlopen op het strand geeft je een extra boost door de frisse lucht en de stevigere work out. Door de bossen geeft ook extra zuurstof. Of wat dacht je van zwemmen? Het is een volledige body work out, en total bliss om een paar keer naar de boei heen en weer te zwemmen als er bijna niemand op het strand nog is.

 

 

 

IMG 20160720 175137 578x1024 - Fit blijven in de zomer
Pet uit een toeristen winkel
Hemdje van Primark
Shorts van Who’s that Girl
gympen van HM

Eten

IMG 20160715 201400 1024x768 - Fit blijven in de zomer
Shirt van New Yorker

Ga je naar een zonnig land dan is het moeilijk om de rijke pasta, de pan con aioli of alle kaasjes te weerstaan. Maar als je het hoofdgerecht verwisselt met een heerlijk vers gegrilde vis, dan smul je, en is het ook geen afzien. Zit je op de camping en kook je zelf, ga dan naar een lokale markt en je zult de lekkerste verse vis en groentes vinden waar je vingers bij aflikt, en geen grammetje van aankomt. Voor de rest van het gezin kun je altijd frietjes, of lekker brood erbij halen. Want ook zij zullen er van smullen. Vooral kinderen worden enthousiast bij al die mooie kraampjes. Als ze mogen helpen willen ze het vaak ook sneller proberen.

Zo geniet je heerlijk van je vakantie maar voorkom je de 10kilo extra stress.

Heb jij nog tips voor de zomer?

 


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥ 
Spread the love