superdry fitness tracker syl202p 7747031 - De trend van 2017 was wel het Fit horloge, en die gaat mee naar 2018!
Healthy Lifestyle,  Mama

De trend van 2017 was wel het Fit horloge, en die gaat mee naar 2018!

Loop jij net zo achter als ik en heb je nog geen fit horloge?

Lees dan lekker even mee. Ik vond een super gaaf roze fit horloge. En vertel waarom zo een fit horloge ook onder de niet sporters best heel handig kan zijn!

Een fit horloge voor de niet sporters

Ja waarom zou je dat doen? Nou hierom! Kijk we zijn nu inmiddels wel zo ver dat we allemaal weten dat je van helemaal niets doen, niet gezonder wordt. Sterker nog, helemaal geen lichaamsbeweging schijnt net zo slecht als roken te zijn. Rook je er dan ook nog bij, dan zit je in de gevaren zone. Vervelend maar waar. Het grappige is dat je er echt niet zo veel voor hoeft te doen. Met 30 minuten beweging per dag verlaag je de kansen op hart en vaat ziektes aanzienlijk.

Met zo een fit horloge houd je dat dus bij. Even stevig doorlopen dat je hart ritme wat omhoog gaat is al goed. Wat vaker de trap nemen helpt je ook. Zo een fit klokje houd je stappen bij, en of je hart lekker aan het pompen is. Je hoeft als je echt niet wilt niet eens echt te sporten om al iets van voordeel te hebben.

Sport je wel?

Dan zijn er echt zoveel horloges die je kunnen helpen je doelen te verzetten, om je targets te halen. Mijn favoriet is een vrij simpele, maar echt super cute en hij doet precies wat ik nu nodig heb. Dat is de Superdry SYL202P Fitness Tracker horloge van horloge.nl. Die telt ook je calorieën verbruik. Als je dan bijhoud hoeveel calorieën je in je mond stopt, dan weet je hoever je nog moet lopen om dat er weer af te lopen. Of even flink doorlopen, dat maakt enorm verschil met slenteren.

Functies:

  • Micro USB oplaadpoort
  • Activity Tracker
  • Slaapmonitor
  • Android & iOS Compatible
  • AlarmCalorie teller (CAL)
  • Wireless data
  • Meet afstanden, snelheid en aantal stappen
  • Android versie: 4.0 en later

Hoe gaaf is deze?? Heb jij al een fit horloge?

Start your work out - De trend van 2017 was wel het Fit horloge, en die gaat mee naar 2018!

Volg mij!

Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, lijd aan heel wat afkortingen en ben anders dan de rest. Lees lekker mee of stuur je eigen verhalen in. Hier mag alles. Liefs xoxo
img 20180308 204700 300 - De trend van 2017 was wel het Fit horloge, en die gaat mee naar 2018!
Volg mij!

Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen. 

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, lijd aan heel wat afkortingen en ben anders dan de rest. Lees lekker mee of stuur je eigen verhalen in. Hier mag alles. Liefs xoxo

8 Reacties

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: