Wat te doen met die enorme stapel folders elke week? 

Je kent het wel. Je zit op een dag thuis en opeens hoor je een keiharde plof uit de gang. Wanneer je naar de voordeur loopt ligt dan een van de enorme pakketten met folders die we elke week in de bus krijgen. Bij het oprapen vraag je jezelf af of het niet eens tijd wordt voor een Ja/Nee sticker op de brievenbus. Laat ons je dan aanraden om die folders toch eens door te nemen. Je weet namelijk maar nooit wat voor leuke aanbiedingen er bij zitten!

Het nut van folders


Folders zijn niet alleen maar bedoeld om in je papierbak te eindigen. Vaak zijn er namelijk echt leuke aanbiedingen te vinden in die folders. Aangezien je een groot pakket folders krijgt, kun je er daarbij ook op rekenen dat je informatie over aanbiedingen bij een groot aantal winkels kunt gaan lezen. Aanbiedingen van de plaatselijke supermarkt, maar ook bijvoorbeeld de nieuwste Praxis aanbiedingen. Met deze aanbiedingen kun je dan heel eenvoudig zien wat een winkel als Praxis voor speciale dingen voor je in de aanbieding heeft staan. Ben je gelijk op de hoogte en weet je ook meteen of het de moeite is om een bezoekje aan een bepaalde winkel te brengen. Daar komt bij dat er in een folder vaak ook nuttige informatie staat. Je kunt dan denken aan informatie over de openingstijden van winkels. Zodat je ook weet op welk moment je het beste naar de winkel kunt gaan.

Op de bank met een stapel folders


Eigenlijk is het ook wel een lekker rustmomentje dat goed voor je is: even op de bank met de stapel nieuwe folders en een kopje thee erbij. Even niks anders aan je hoofd dan kijken wat voor mooie spullen er allemaal bij je favoriete winkel te krijgen zijn. Een actie bij Praxis, of de weekaanbieding van Albert Heijn of de nieuwste producten van Blokker. Welke winkel het ook is, de meeste hebben wel zo hun eigen folder die heel handig bij je op de mat ploft, zonder dat je hier verder iets voor hoeft te doen.

Kleven er ook nadelen aan folders?


Natuurlijk zijn er ook wel wat nadelen te bedenken van die enorme lading papier die je elke week in huis krijgt. Je kunt dan als eerste aan het milieu denken. Er gaan toch heel wat bomen tegen de grond om die folders te kunnen drukken. Daarbij is het ook zo dat er soms zoveel folders binnenkomen dat je het bijna niet bij kunt houden. Op een of andere manier gaan die folders dan toch op je gemoed drukken. Om ze dan meteen weg te gooien zonder ze eerst gelezen te hebben… De oplossing hiervoor is eigenlijk heel eenvoudig, want je kunt al die folders ook gewoon online lezen. Plak die Ja/Nee sticker op je deur en je leest de folders gewoon online. Kun je ook gelijk alle folders binnen een bepaalde categorie of van je favoriete winkels bij elkaar zien staan! 

Tip! Lees ook  shoppen voor 1 euro!

 


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥