Close
een fotoalbum maken voor in het interieur

Foto’s in interieur: De perfecte manier om herinneringen te koesteren

We bewaren de meeste foto’s tegenwoordig in het apparaat waar de plaatjes ook mee geschoten zijn: onze telefoon. Super makkelijk dat we op deze manier altijd een fotocamera bij de hand hebben, maar dat is vaak ook waar de foto’s vervolgens blijven. Veel verder dan het digitale fotoalbum komen ze niet, en dat is eigenlijk hartstikke zonde. 

Want hoe leuk is het om vaker naar die herinneringen te kunnen kijken, en hoe jammer is het dat de zorgvuldig gemaakte foto’s na het moment van maken geen aandacht meer krijgen? Daar moet verandering in komen! In dit artikel vertellen we je hoe je foto’s terug kunt laten komen in je interieur.

Aan de muur

De meest voor de hand liggende optie: hang je foto’s op aan de muur. In de woonkamer, langs de trap naar boven, of boven het dressoir in de gang. Op een wandplank, los aan de muur, of uitgestald op een kastje of bijzettafel. In fotolijsten, op canvas, of op aluminium, plexiglas of forex. Mogelijkheden genoeg, om ervoor te zorgen dat jouw herinneringen niet verloren gaan! Dit geeft gelijk een hele persoonlijke en unieke touch aan jouw interieur.

Terug in de tijd: een fotoalbum

Vroeger werd op menig familiebijeenkomst of verjaardag een fotoalbum uit de kast getrokken, om vervolgens in een kring doorgegeven te worden. En wees eerlijk, stiekem vinden we het allemaal nog steeds leuk om door een fotoboek te bladeren. Een fotoalbum maken was nog nooit zo makkelijk en doe je tegenwoordig gewoon online. 

Eerst kies je het formaat van je fotoboek. Na het uploaden van je foto’s kun je aan de slag met het sorteren van de foto’s. Ook kun je er teksten bij kwijt, om je herinneringen nog levendiger te maken. Je kiest zelf de omslag van het boek, en of je voor glanzend of mat papier wilt gaan. Easy, en super leuk om digitaal in elkaar te knutselen!

Kortom, foto’s in je interieur zijn de perfecte manier om je herinneringen te koesteren. Laat je foto’s tot leven komen door ze van je telefoon af te halen en te laten afdrukken. Dit kun je doen door ze vervolgens aan de muur te hangen om de ruimte een persoonlijke touch te geven. 

Daarnaast is het ook mogelijk om een fotoalbum te maken van bijvoorbeeld een bijzondere reis of gebeurtenis. Waar ga jij binnenkort mee aan de slag?

About Betty

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang