Happy Valentinesday!! Het leek ons een leuk idee om samen met een groepje bloggers jou lekker in de watten te leggen! Amanda van Kiddowz organiseerde dus de Valentijnsdag hop. Dat zijn weer heel veel leuke winacties!

Valentijnsdag hop

Vandaag is een dag van romantiek. Misschien voor jou wel niet, maar evengoed is het nog steeds leuk om lekker in de watten gelegd te worden. Misschien dan juist? Als iemand anders het niet doet, kun je het beter zelf doen toch. Ik heb stiekem al gehoord wat iedereen weggeeft, en ik zou als ik jou was lekker door hoppen naar alle winacties en gewoon overal mee doen! Win je niet, ach dan heb je in ieder geval wat leuke blogs leren kennen. WIN WIN!

Omdat het vandaag helemaal voor jou is, heb ik een klein verwenpakketje samen gesteld.

Verwenpakketje voor Valentijnsdag!

Wat zit er in?

  • Een heerlijke fles bodylotion. Met glans! Super mooi op je schouders bij een off the shoulder top, of juist bij blote benen zodra die weer naar buiten kunnen. Hij is van Dove DermoSpa Goodness. Ook nog eens super zacht voor je huid dus.
  • Garnier Skinactive Hydra Bomb. Deze staat hoog op mijn lijstje van favoriete crèmes. Ik heb een bizar droge huis, en ik moet zeggen dat dit net is alsof je een fles water leegdrinkt als je net uit de sportschool komt ofzo. Je huid zuigt het op als een malle. Hij is ook nog eens tegen rimpeltjes en er zit een SPF 10 op.
  • De ananas lipbalm is van RadBag een webshop vol met leuke goodies als deze lipbalm, hij ruikt, proeft en ziet er uit als een ananas. Hello summer!
  • My Bullet Journal was al heel snel uitverkocht bij de Action. De planner waar iedereen in blogland het over heeft gehad. Het is dan ook een hele leuke planner, en je kunt er lekker crea mee aan de slag. Ook staan ze gewoon leuk op je bureau.
  • Ik doe alles in het super leuke koffertje vol met ananasjes!

Zo kun je met dit pakketje lekker vast voorbereiden op de lente!

Hoe kun je mee doen?

  • Like onze Facebookpagina 
  • Je mag ook onder de post reageren
  • Delen wordt gewaardeerd
  • Door mijn instagram te volgen krijg je een extra kans

Heel veel succes! De winnaar krijgt persoonlijk bericht

Het kan zijn dat je hier bent via  Seadbeady’s Fashion and Lifestyle blog – Zij geeft altijd leuke tips over de Etsy shops! Ik stuur je weer door naar Batboy – Een leuk jongens mama blog! Op alle blogs vind je super leuke winacties!


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥