Furry Nails de nieuwe hype?

Furry nails zijn de nieuwe trend. Nagels met een bontje. Het is nu afwachten of dit een hype gaat worden.

Elk seizoen krijgen we de ene na de andere trend voorgeschoteld. De mode magazines pikken dit dan op en dan is het afwachten wat de consument gaat doen. Of de volgende trend een hit gaat worden, ik ben erg benieuwd.

Nagels van bont

Furry nails zijn nagels gemaakt van nep bont. Je hebt ze in alle kleuren en stijlen. Je moet het zien als een gel polish op je nagels maar dan in een bont stijl. Ik ben zo benieuwd naar het straatbeeld van de zomer. Zou je straks overal Furry nails voorbij zien komen?  Het lijkt mij erg onpraktisch.Hoe moet je dingen vastpakken? Je billen schoonmaken? Je huis schoonmaken?  Hoe moet je eten? Echt relaxed lijkt het me niet. Föhn je dan na het douchen ook je nagels even?

Furry nails, zijn de creatie van Jan Arnold, style director and co-founder van CND nail polish. Furry nails zijn voor het eerst gepresenteerd tijdens de Libertine hefst/winter 2016 show van de New York Fashion week.

 

Hoe werkt het?

Lak je nagels in een neutrale kleur.  Dan lak je jouw nagels met een top coat. Dan druk je het bontje op je nagels terwijl de nagellak droogt en voila je hebt furry nails.

Persoonlijk laat ik deze trend voorbij gaan. Maar voor een leuk thema feestje is het zeker origineel.

DIY voor nagels met een bontje

Judith vond dit wel een leuke DIY voor een kinderfeestje bijv.

Wat heb je nodig? 

Een teddy beer of andere knuffel. En een flesje nagellak. 

Je knipt 10 kleine stukjes van de knuffel af (pas op dat dit niet de lievelingsknuffel van je kleine is). Je doet een lekker dikke laag nagellak op 1 nagel en daar plak je een stukje knuffel op. Zo doe je nagel voor nagel.

Waarschijnlijk op een meisjes feestje een groot succes!

Wat vind jij van de Furry Nails? Doe jij mee met deze nieuwe trend?

Vriendelijke disclaimer: De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies.  Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug.Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥

1 reactie op “Furry Nails de nieuwe hype?”

Reacties zijn uitgeschakeld.

Je bent nooit te oud om te leren rolschaatsen! Lekker dansen en fit worden op Just Dance 2021
%d bloggers liken dit: