Close
de woning verbouwen tips

Ga jij je woning verbouwen? 

Wie een woning gaat verbouwen, krijgt onherroepelijk te maken met een grote afvalstroom. Het zal je namelijk verbazen hoeveel afval je genereert wanneer je eenmaal de sloophamer in je woning zet. Niet zelden loopt een verbouwing vast omdat overal afval ligt waardoor je niet lekker meer kunt doorwerken. 

Zorg er daarom vanaf het begin voor dat je je afval op de juiste manier afvoert. De gouden regel in deze is dat je afval slecht een keer door je handen moet laten gaan. Heb je het dus eenmaal in handen, leg het dan gelijk daar waar het hoort; in een container. Wij leggen je graag uit hoe je een goede container huurt en hoe je zorgt dat je de kosten binnen de perken kunt houden. Een verbouwing is tenslotte vaak al duur genoeg. 

Voer je afval zo snel mogelijk af

Tijdens een verbouwing is het niet ongebruikelijk dat het afval maar blijft komen en dus is het belangrijk om te zorgen dat je alles zo snel mogelijk afvoert. Je kunt daarom het beste afvalcontainers huren. Je kunt kiezen uit diverse formaten maar je zult zien dat je voor een verbouwing vaak eerder te weinig ruimte hebt, dan te veel. 

Zorg er altijd voor dat je met een partner in zee gaat die je containers snel kan ophalen. Het is namelijk heel vervelend wanneer je je verbouwing stil moet leggen omdat je niet meer weet waar je met je afval heen moet. Kies daarom voor een partij als Bouwbakkie. Dit bedrijf heeft vele jaren ervaring en weet precies wat nodig is om jouw afval zo snel mogelijk af te voeren. 

Bespaar geld

Niet zelden valt een verbouwing duurder uit dan je van tevoren had gehoopt. Genoeg reden dus om even kritisch te kijken naar al je kosten. Ons advies: ga een goedkope container huren. Een container is een container dus een prijsverschil tussen aanbieders is vaak ook enkel een prijsverschil. Kies daarom voor een voordelige partij om geld te besparen. Ook is het verstandig om per afvalsoort een container te huren. Heb je veel puin dan is een puincontainer veel voordeliger dan een container voor gemengd afval. Hoe beter jij in staat bent om je afval te scheiden, hoe voordeliger je aan het eind van de rit uit zult zijn. 

Wat heb jij nodig? 

Mocht je niet helemaal weten wat jij nodig hebt om van jouw afval af te komen, dan kun je altijd even contact opnemen met de specialisten van Bouwbakkie. Zij kunnen je precies vertellen wat jij nodig hebt en hoe je kunt zorgen dat je een scherpe deal sluit. Kijk even op hun site en bekijk de opties en als je al weet wat je nodig hebt, kun je gelijk een bestelling plaatsen. Je container wordt dan zo snel mogelijk bij jou thuis afgeleverd.

About Betty

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang