Close
Meiden Magazine Game on premiere

Game on: de film voor de jonge gamer!

Is jouw kind ook zo gek op gamen? Die van mij in ieder geval. Voor de boze ouders: ja, ze speelt ook gewoon buiten en heeft een sociaal leven. Maar gamen, dat is wel haar passie. Ze leert van de populaire Youtubers, leest flinke tutorials en heeft al behoorlijk wat skills. Toen ze werd uitgenodigd voor de Meiden Magazine première van Game On bij Kinepolis in Utrecht sprong ze dus een gat in de lucht.

kinepolis game on meiden magazine review

De Meiden Magazine premiere bij Kinepolis in Utrecht

Toevallig viel de premiere op dezelfde dag als haar kinderfeestje. Ze was namelijk een paar dagen ervoor 10 geworden. Dus toen we hoorden van de première, hebben we het feestje wat aangepast en kon ze daarna met haar beste vriendinnetje naar Kinepolis in Utrecht. Bloedspannend natuurlijk want de cast was er ook bij! Buiten stond ook een Ferrari uit de film waarmee je op de foto kon.

Binnen werden ze verwend met een roze loper, een foto wall en een flink gevulde goodiebag van Meiden Magazine met allerlei lekkers en leuks. In de hal konden er foto’s gemaakt worden met de cast, kon je even gamen aan een paar van de computers die er klaar stonden en was het geheel heel futuristisch ingericht. Heel erg leuk gedaan. Hier mogen ze volgens de dames elke x uitgenodigd voor worden!

roze m&m bij kinepolis

Voor de film begon was er in de zaal nog even ruimte voor een introductie van de cast en mochten er wat mensen vragen stellen. Uiteraard moest Miya ook nog even de microfoon pakken want zo een kans laat ze niet zo snel gaan. Dan is die verlegenheid helemaal verdwenen. 

Miya met Vincent Visser

De film Game on:

Issam (Marouane) heeft één droom: pro-gamer worden. Wanneer zijn cijfers weer tegenvallen weet zijn moeder maar één uitweg: ze zet zijn computer bij het grofvuil en zijn wereld stort in elkaar. 

Wat Issam niet weet, is dat op dat moment de échte wereld ook bijna in elkaar stort. Kwaadaardige AI heeft de pas geopende gamehal overgenomen en de gamewereld de échte wereld in gebracht. Nog geen paar uur later staat de BIVD (Bovennatuurlijke Inlichtingen- en Veiligheidsdienst) voor de deur. 

Issam moet zich samen met de top 8 beste gamers ter wereld, waaronder zijn idool Ripvis (Gio), door 5 reallife game levels heen battlen om AI te verslaan. Lukt het hen om hun skills te bundelen en de wereld te redden?

cast van game on

Miya en haar vriendinnetje vonden het een topfilm. Heel erg spannend en je zat er helemaal in. De cast was natuurlijk voor hun heel bekend en dat maakt het extra leuk om je idolen zo te zien. Ze hebben nu al afgesproken met wat klasgenoten om nog een keer te gaan kijken.

Miya bij de premiere van Game OnHet thema leeft natuurlijk enorm onder de jeugd, en naar mijn mening kunnen ze maar beter goed voorbereid zijn. Ik zou ook niet zo snel gamen verbieden, zolang het geen nadelige invloed heeft op schoolwerk of lekker actief zijn. Ik denk dat ze best wel wat leren van gamen, en als ik kijk hoe ze gezellig een spelletje doet met haar nichtje in Zuid Afrika, een neefje uit Spanje, een nichtje uit Utrecht of gewoon het buurmeisje, haalt het de wereld wel naar binnen. Ik bedoel, ik had het nooit durven dromen dat ik leuk met vriendinnen en familie uit de hele wereld rustig een spelletje kon doen terwijl we duizenden kilometers van elkaar af zitten. Dat is toch geniaal. 

Game on is vanaf vrijdag in de bioscoop!

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang