Close

Hoera, onze baby is geboren!

Zulk mooi nieuws verstuur je natuurlijk niet digitaal. In een tijd dat eigenlijk alles digitaal gaat, doen de geboortekaartjes of trouwkaarten het nog opvallend goed. Er is dan ook enorm veel keuze!

geboortekaartjesHoera, het is een meisje!

Als ik eerlijk moet bekennen, wist ik helemaal niets van of over baby’s voor ik Keira had. In de zwangerschap keek ik wel eens op zwangerschapspagina.nl om dat daar een forum zat, en ik dan met andere zwangere vrouwen kon praten. Facebook had ik pas in 2006, en het duurde echt nog heel lang voor ik daar actief was.

Zo had ik dus helemaal niet nagedacht over geboorte kaartjes bijvoorbeeld. Ik zag het voorbij komen, maar ik woonde op Ibiza, iedereen die ik een kaartje had willen sturen woonde in hetzelfde pand of vlakbij, en mijn ouders waren natuurlijk ook in de buurt ten tijde van de bevalling.

Gelukkig kwam mijn moeder op het originele idee om gewoon wat kaartjes te kopen om aan de familie te sturen. Dit waren gewoon toeristen kaarten met een kitten en een speen erop. Wel origineel!

geboortekaartjesHoera, nog een meisje!

En toen kwam Miya. Ik had al iets meer ervaring (mag je hopen), en ook zat er dit keer wat druk achter. De familie van man is heel erg traditioneel. Dus ik ging van 10 toeristen kaarten, naar 150 speciaal ontworpen kaarten. Ik heb ze wel zelf ontworpen, ik zat in een pre-natale depressie en wilde ergens de controle over hebben, maar als je ziet wat een schattige collecties er zijn, zou ik nu zeggen, bespaar jezelf de moeite.

Je kunt uit zoveel stijlen kiezen als bijvoorbeeld:

  • stoer
  • lief
  • retro – mijn favoriet
  • strak
  • kitsch

geboortekaartjesAch er is echt zoveel om uit te kiezen, je kunt er uren naar kijken! Wat ik zelf leuk vind is om het kaartje vast te maken en allerlei concepten op te slaan, zo kies je wat makkelijker. Je kunt ze ook laten opsturen, en zo echt een goed idee krijgen. Ik heb zelf bij verschillende bedrijven een sample van hetzelfde kaartje aangevraagd. Je staat versteld wat een verschil in kwaliteit er toch nog kan zijn. Wij kozen uiteindelijk voor hippe geboortekaartjes

Een goede tip die ik je nu kan geven is voor goedkope geboortekaartjes, net zulke mooie kaartjes als de duurdere, maar het scheelt je wel een hoop kosten!

Leuke tip naast de geboortekaartjes:

Heb je wel eens gedacht aan een geboortebord in de tuin? Het staat vrolijk en iedereen weet dat jij goed nieuws hebt. Ik denk zelf dat we allemaal dol op zijn op een beetje goed nieuws. Er is een wonder gebeurt en zo een geboortebord zorgt altijd voor voor een glimlach bij degene die het zien.

Kies jij voor een geboortebord, geboortekaartjes of misschien wel beide?

Hoera, tijd voor geboortekaartjes

 

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

1 thought on “Hoera, onze baby is geboren!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang