Close
moet je perse ambitie hebben

Geen ambitie hebben is ook prima!

Laat je niet gek maken door termen als geen ambitie, carrière maken, en hippe twintigers die overal doorheen lijken te racen. Gewoon gelukkig hoe het leven is, is ook prima. Als jouw doel in het leven bereikt is, dan kun je op zoek gaan naar een nieuw doel, maar ook gewoon tevreden zijn met wat je hebt.

Leg jezelf niet zoveel druk op

We hebben niet allemaal een mega carrière met veel reizen en mensen om je heen nodig. Je kunt heel gelukkig zijn met een parttime baan achter de kassa, 2 kinderen thuis en lekker breien met een wijntje op de bank. De druk die een ander zichzelf oplegt omdat zij meer/anders willen hoeft niet jouw stress te zijn. Uiteindelijk is iedereen op zoek naar zijn eigen geluk. Door veel te kijken naar Instagram foto’s en quotes met hoe het zou moeten zijn, en wat je zou moeten willen, kun je mega in de stress raken.

Wil jij perse bij de rat race horen van scoren en doorgaan? Altijd maar druk zijn, en nooit ergens tijd voor hebben? Misschien wil je wel veel liever 3 dagen in de week aan je gat krabben. Of 6 uur lang een serie binge watchen. geen ambitie hebben is ook prima

Als je wel verandering wilt

Wil jij wel dingen veranderen, dan moet je heel goed naar je leven kijken en aanpassen waar nodig. Dit kan in de vorm van een nieuwe studie, een andere baan, een ander kapsel of zelfs een nieuwe partner. Wie weet is er wel ruimte om wat vaker een weekend weg te gaan of verre reizen te maken. Als dat er niet is, wat zou je nu kunnen doen of laten om dat wel te bereiken? 

Hoe graag wil je iets? Denken dat je nooit het lichaam van die ene fitgirl zult krijgen, zorgt ervoor dat je eerder een KFC bucket besteld dan dat je idd dat lichaam zult krijgen. Een half uur buiten lopen helpt je eerder de goede kant op. Maar wil je dat lichaam wel, of zou gewoon iets fitter jou al heel gelukkig maken? 

Het kan handig zijn om een lijstje te maken met dingen die je echt heel graag zou willen. Daarnaast kun je dan cijfers zetten hoe graag je het wilt. Zo kom je er heel snel achter dat iets waar jij je nu zo druk om maakt, eigenlijk niet eens zo belangrijk is voor je.

Succes!

hoor jij bij de ratrace van scoren en doorgaan

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang