moet je perse ambitie hebben

Laat je niet gek maken door termen als geen ambitie, carrière maken, en hippe twintigers die overal doorheen lijken te racen. Gewoon gelukkig hoe het leven is, is ook prima. Als jouw doel in het leven bereikt is, dan kun je op zoek gaan naar een nieuw doel, maar ook gewoon tevreden zijn met wat je hebt.

Leg jezelf niet zoveel druk op

We hebben niet allemaal een mega carrière met veel reizen en mensen om je heen nodig. Je kunt heel gelukkig zijn met een parttime baan achter de kassa, 2 kinderen thuis en lekker breien met een wijntje op de bank. De druk die een ander zichzelf oplegt omdat zij meer/anders willen hoeft niet jouw stress te zijn. Uiteindelijk is iedereen op zoek naar zijn eigen geluk. Door veel te kijken naar Instagram foto’s en quotes met hoe het zou moeten zijn, en wat je zou moeten willen, kun je mega in de stress raken.

Wil jij perse bij de rat race horen van scoren en doorgaan? Altijd maar druk zijn, en nooit ergens tijd voor hebben? Misschien wil je wel veel liever 3 dagen in de week aan je gat krabben. Of 6 uur lang een serie binge watchen. geen ambitie hebben is ook prima

Als je wel verandering wilt

Wil jij wel dingen veranderen, dan moet je heel goed naar je leven kijken en aanpassen waar nodig. Dit kan in de vorm van een nieuwe studie, een andere baan, een ander kapsel of zelfs een nieuwe partner. Wie weet is er wel ruimte om wat vaker een weekend weg te gaan of verre reizen te maken. Als dat er niet is, wat zou je nu kunnen doen of laten om dat wel te bereiken? 

Hoe graag wil je iets? Denken dat je nooit het lichaam van die ene fitgirl zult krijgen, zorgt ervoor dat je eerder een KFC bucket besteld dan dat je idd dat lichaam zult krijgen. Een half uur buiten lopen helpt je eerder de goede kant op. Maar wil je dat lichaam wel, of zou gewoon iets fitter jou al heel gelukkig maken? 

Het kan handig zijn om een lijstje te maken met dingen die je echt heel graag zou willen. Daarnaast kun je dan cijfers zetten hoe graag je het wilt. Zo kom je er heel snel achter dat iets waar jij je nu zo druk om maakt, eigenlijk niet eens zo belangrijk is voor je.

Succes!

hoor jij bij de ratrace van scoren en doorgaan


ageology banner Geen ambitie hebben is ook prima!

Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies. Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een nieuwe producten. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥

Geschreven door

Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, lijd aan heel wat afkortingen en ben anders dan de rest. Lees lekker mee of stuur je eigen verhalen in. Hier mag alles. Liefs xoxo