Close
Volle lippen zonder naalden

Volle lippen zonder naalden: 6 geniale tips

Volle lippen zonder naalden of dokters. Dat moest ik proberen! Hoe ouder je wordt hoe dunner vaak de lippen. En ik moet bekennen toen mijn vader zijn genen uitdeelde ik ver achterin de rij stond. Mijn zus is degene met de volle lippen, flinke borsten en ronde billen. Ik kreeg het tegenovergestelde.

Daar gaan je volle lippen

Helaas.. net als je borsten, gaan ook je lippen naar de maan. Ze verliezen volume bij het ouder worden. En bij het verliezen van volume, zie je ook sneller de rimpels op de bovenlip. Vandaar dat veel vrouwen ze toch iets laten inspuiten. Je hoeft dan niet meteen als een eend met gestoken lippen de wereld rond, maar als je het een klein beetje laat doen, ziet het er natuurlijk uit, met als fijne bijkomstigheid dat ook de rimpels minder zichtbaar zijn.

Ik weet dat je gracieus ouder moet worden, maar het zou geen miljarden business zijn als we niet allemaal een beetje hulp willen bij dat gracieus ouder worden. Ik zit al heel lang te twijfelen om de lippen wat op te laten vullen. Het geeft gewoon een frissere uitstraling. Maar ben bang dat dan het hek van de dam is, ik wil nl ook botox.

Volle lippen zonder naalden

Ik mocht een product testen van dermarolling.nl. Zij hebben meerdere producten voor de oudere huid en ook producten voor volle lippen zonder naalden. Dat moest ik natuurlijk proberen! Ik koos de Wunderkiss en die bestaat uit 2 delen. Een lipgloss en een soort van injectie naald. Daar zitten 3 shots in, om de volume te bepalen. De eerste is een beetje, en bij de 3de mag je echt wel wat verwachten.

Je spuit dan de injectie in de lipgloss en dan moet je even flink pompen Ik heb eerst met 1 pompje geprobeerd, dat ging flink branden! De lippen waren iets roder, maar eigenlijk geen verschil. Bij de derde pomp zag je wel iets meer zwelling in de lippen. Als je daarover dan een mooie lipstick draagt zie je echt wel iets van verschil. Helaas is het effect maar tijdelijk. Wel erg leuk voor een feestje dat je lipstick net wat mooier uitkomt.

Volle lippen zonder naalden 6 geniale tips

Meer tips voor lippen zonder naalden zijn:

  • Lipmassage: Een ontspannende lipmassage kan wonderen doen voor vollere lippen. Gebruik je vingers om zachtjes je lippen te masseren in cirkelvormige bewegingen. Dit stimuleert de bloedsomloop en kan helpen om je lippen tijdelijk voller te maken. Probeer dit dagelijks een paar minuten te doen voor het beste resultaat.
  • Kaneel: Kaneel staat niet alleen bekend om zijn heerlijke smaak, maar het kan ook een tijdelijk opzwellingseffect op je lippen hebben. Meng een snufje kaneel met een beetje olijfolie en breng het mengsel voorzichtig aan op je lippen. Laat het een paar minuten intrekken en spoel het vervolgens af. Je zult merken dat je lippen er voller en rooskleuriger uitzien.
  • Lotions en lippenbalsems: Er zijn tal van lipproducten op de markt die beweren je lippen voller te maken. Kies voor lippenbalsems of lotions die ingrediënten bevatten zoals menthol, pepermuntolie of niacine. Deze ingrediënten kunnen een mild irriterend effect hebben en je lippen tijdelijk voller maken. Breng ze regelmatig aan voor een langduriger effect.
  • Scrubben: Het scrubben van je lippen is een geweldige manier om dode huidcellen te verwijderen en je lippen er voller uit te laten zien. Maak een zachte lipscrub door een beetje suiker te mengen met honing of olijfolie. Masseer dit mengsel voorzichtig op je lippen en spoel het daarna af met warm water. Je zult merken dat je lippen zachter en voller aanvoelen.
  • Hydratatie: Het hydrateren van je lippen is essentieel voor een gezonde uitstraling. Zorg ervoor dat je regelmatig lippenbalsem aanbrengt om uitdroging te voorkomen. Droge en schrale lippen zien er dunner uit, dus houd ze gehydrateerd voor een voller effect.

Onthoud dat deze methoden voor volle lippen zonder naalden tijdelijke resultaten bieden en dat consistentie belangrijk is. Probeer verschillende technieken uit en ontdek wat het beste werkt voor jouw lippen. Vergeet niet dat natuurlijke schoonheid van binnenuit komt, dus zorg ook voor een gezonde levensstijl met voldoende hydratatie en voeding.

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang