Geen naalden, geen dokters: de Wunderkiss

Vollere lippen zonder naalden of dokters. Dat vind ik wel wat. Of het ook echt werkt lees je hieronder.

haar4Ouder worden en volle lippen

Helaas.. net als je borsten, gaan ook je lippen naar de maan. Ze verliezen volume bij het ouder worden. En bij het verliezen van volume, zie je ook sneller de rimpels op de bovenlip. Vandaar dat veel vrouwen ze toch iets laten inspuiten. Je hoeft dan niet meteen als een eend met gestoken lippen de wereld rond, maar als je het een klein beetje laat doen, ziet het er natuurlijk uit, met als fijne bijkomstigheid dat ook de rimpels minder zichtbaar zijn.

Ik weet dat je gracieus ouder moet worden, maar het zou geen miljarden business zijn als we niet allemaal een beetje hulp willen bij dat gracieus ouder worden. Ik zit al heel lang te twijfelen om de lippen wat op te laten vullen. Het geeft gewoon een frissere uitstraling. Maar ben bang dat dan het hek van de dam is, ik wil nl ook botox.

Volle lippen zonder naald

Ik mocht een product testen van dermarolling.nl. Zij hebben meerdere producten voor de oudere huid en ook producten voor vollere lippen zonder bijkomst van naalden. Dat moest ik natuurlijk proberen! Ik koos de Wunderkiss en die bestaat uit 2 delen. Een lipgloss en een soort van injectie naald. Daar zitten 3 shots in, om de volume te bepalen. De eerste is een beetje, en bij de 3de mag je echt wel wat verwachten.volle lippen zonder naald

Je spuit dan de injectie in de lipgloss en dan moet je even flink pompen Ik heb eerst met 1 pompje geprobeerd, dat ging flink branden! De lippen waren iets roder, maar eigenlijk geen verschil. Bij de derde pomp zag je wel iets meer zwelling in de lippen. Als je daarover dan een mooie lipstick draagt zie je echt wel iets van verschil. Helaas is het effect maar tijdelijk. Wel erg leuk voor een feestje dat je lipstick net wat mooier uitkomt.

Al met al ben ik best wel tevreden, maar helaas geen vervanging voor de echte injectie!

 

Foto vrouw is van Shutterstock


Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies.  Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug.Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥