Transformeer jouw interieur met Gelderland

Wanneer je kinderen hebt en nogal chaotisch bent zoals ik, dan kan het interieur er al snel wat minder stijlvol uit gaan zien. Een manier om dit te voorkomen is het kiezen van een eenvoudige, strakke bank, fauteuil of tafel die een rustige uitstraling geeft. Je kunt een Scandinavische bank kopen, maar je kunt ook kiezen voor echt Nederlands design met Scandinavische invloeden. Dat zijn Gelderland Meubelen.

Gelderland staat bekend om meubels van Jan des Bouvrie, Rob Parry en Henk Vos. Maar ook Dick Spierenburg, Roderick en Bart Vos, Scholten & Baijings, Khodi Feiz, Scholten&Baijings, Lex Pott en Remy Meijers zijn ermee verbonden.

Alle stijlen vertegenwoordigd bij Gelderland

Ondanks het feit dat de meubels zich kenmerken door de sobere stijl zijn er subtiele verschillen tussen de meubels van de verschillende ontwerpers en de verschillende collecties. Of je nu een klassiek, retro of modern, kosmopolitisch of nationalistisch, stedelijk of landelijk interieur hebt, er past altijd iets bij. Voor iets unieks zal je zeker slagen, zoals een basket fauteuil of bank of een origami tafel. Ondanks het feit dat het design is betekent dat zeker niet dat het comfort verminderd wordt. In tegendeel, comfort is juist een prioriteit.

Interieur voor het leven

Met Gelderland Groep heb je meubels met 7 jaar garantie die jarenlang meegaan. Er worden alleen zeer kwalitatieve materialen gebruikt zoals massief hout en leer. Een interieur voor het leven dus. Dit kan ook een nadeel zijn als je graag de trends volgt. Maar het is dan goedkoper en minder gedoe om een neutrale bank te kiezen en deze hip te maken door middel van kussens dan om ook de bank iedere keer te veranderen. Wil je ook jouw bank vervangen door Design banken?

Dan moet je echt eens kijken naar de 6905 Bank. Een heerlijke leefbank. Precies 1 die echt past in ons huishouden. Simpel genoeg om hem te decoreren met leuke kussens, en toch echt wel die designer uitstraling. De materialen zijn wat luxer. Hij is enorm groot zodat je er echt met zijn allen heerlijk op kunt zitten. Wij houden er enorm van om bijvoorbeeld een filmavond te houden, dan liggen we lekker met zijn viertjes op de bank, wat eten en een goede film. Dan moet je gewoon niet van die kleine strakke bankjes hebben vind ik. Ook omdat er regelmatig wel 1 van ons in slaap valt op de bank. Hou jij ook zo van een lekkere leefbank?

 Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies.  Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug.Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥
   

You Might Also Like

 1. Mies

  Een echte design klassieker!

 2. Debbythechocoholic

  Wat een mooie leefbank! Wij zijn op zoek naar iets in deze stijl. Mooi en comfortabel 😊

 3. Emmy

  Wat een mooie foto, die boevenste. Herlder en fine artikel.
  😉

 4. nicole orriens

  Ik had hier nog nooit van gehoord maar als iemand die in Gelderland woont, vind ik het erg leuk : )

 5. Judith

  hahaha shhhhhh!!

 6. Fleur

  Heerlijk een grotere bank! We zijn op zoek naar een nieuwe en die moet ook zeker weer groot genoeg zijn om met zijn alle op te liggen

 7. Amylia De Schepper

  Super, ik ga een kijkje nemen op de site!

 8. marjolein

  Heerlijke bank en een goede kleur mocht er iets op vallen . Waar ik dol op ben zijn die kunstboeken, wat zie dat er gaaf uit! Ik heb nooit van de zaak gehoord overigens.

 9. MC Kleuver

  Van de 6905 Bank lig jij natuurlijk op het rechte stuk naar de tv te kijken. Ik heb je wel door Judith!

 10. Lien

  Gelderland meubelen, daar heb ik echt nog nooit van gehoord! Zien er wel toffe meubels uit!

 11. Natalie

  Wat een mooie zetel heb je uitgekozen! Ik vind het heerlijk om met mijn inteerieur bezig te zijn, zelfs nadat ik hier al een jaar woon ondertussen!

%d bloggers liken dit: