Gezocht: oppas!

We zitten er allemaal mee als ouders: de oppas! Je ouders kunnen niet altijd, of vrienden wil je ook niet altijd tot last zijn. Dan heb je soms gewoon een oppas nodig. Maar vraag je dan je buurmeisje? Wat weet zij van oppassen?

Gezocht: oppas!

Hebben jullie dat ook? Als er eenmaal kinderen zijn, is het zoveel lastiger om eens op stap te gaan. De eerste tijd ben je waarschijnlijk alleen maar moe, dus een avondje doorhalen… echt niet!

En toch komt daar een moment dat je heel graag eens een avond weg zou willen, even samen op pad, zoals vanouds. Maar je kroost achterlaten bij iemand? Tja… da’s ook weer moeilijk. En dan heb je je buurmeisje gevraagd en wil ze dolgraag en dan… Wat zou ze doen, als je baby huilt? Weet ze wat jij altijd doet als je kleuter wakker wordt midden op de avond en zo ja, zou het wel goed gaan? Stel dat jullie willen gaan eten, dan moet de 6­jarige ondertussen naar bed, zou dat lukken? En wat als er echt een calamiteit is?

Aan een KDV worden allerlei eisen gesteld, maar een buurmeisje mag ongekwalificeerd bij je oppassen. Daarom speciaal voor tieners; een oppastraining. Een training voor 12­ 16 jarigen waarin we in 4 avonden van alles bespreken over het oppassen. Welke leeftijdsfasen zijn er en wat vinden kinderen leuk om te doen. Communicatie en omgang met ouders, over grenzen stellen, grenzen naar jou toe als oppas, maar ook grenzen die jij aan de kinderen mag stellen.
EHBO voor kinderen; voor mij de meest belangrijke avond! Het is toch zo belangrijk dat de oppas íets weet van eerste hulp. De laatste avond besteden we aandacht aan hoe je een oppasgezin gaat vinden, tarieven en een certificaat als bewijs van je deelname.

Er zijn zelfs al gezinnen die bij mij een oppas willen aanvragen. Dus geef het door via email info@blossomkindercoaching.nl of meld je (toekomstige) oppas aan! l

Photo by thepeachpeddler cc Gezocht: oppas!


ageology banner Gezocht: oppas!

Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies. Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een nieuwe producten. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥