Meteen naar de inhoud

Fit!

Ik ben niet super fit, maar zou wel wat meer energie kunnen gebruiken. Vandaar dat ik sporten als zwemmen, yoga, fietsen, hardlopen en fitness bijvoorbeeld beoefen. Vanuit mijn eigen ervaring en van professionals geef ik dan ook de meeste tips door!

david lloyd clubs 1 David Lloyd Clubs deelt de gouden tips van professional running trainer Stach Aarts.

David Lloyd Clubs deelt de gouden tips van professional running trainer Stach Aarts.

David Lloyd clubs deelt handige tips. Elke hardloper weet dat een training niet eindigt als je het einde van je route hebt bereikt. Extra tijd en moeite steken in herstel na de training is de sleutel om ervoor te zorgen dat je comfortabel blijft lopen en blijft werken aan je volgende topprestatie. Nu de Marathon van Amsterdam weer voor de deur staat is het vooral belangrijk voor deelnemers om na deze topprestatie veel tijd en energie te steken in het herstel.Lees verder »David Lloyd Clubs deelt de gouden tips van professional running trainer Stach Aarts.

B89BF9DF E79E 4D7B A25A 2CE0F48A7833 Zo een strak curvy lichaam krijg je zo!

Zo een strak curvy lichaam krijg je zo!

Hoewel het vroeger de norm was voor modellen dat zij zo mager mogelijk zouden zijn en zo dus ook zonder enige rondingen, is dit tegenwoordig gelukkig niet meer het geval. Steeds meer mensen realiseren hoe mooi het juist is om een prachtig, curvy lichaam te hebben. Voor veel vrouwen die nog niet zoveel rondingen hebben, is het dan ook het doel om een curvy lichaam te krijgen, maar hoe doe je dit precies?Lees verder »Zo een strak curvy lichaam krijg je zo!