Close

Van dun uitvallend haar naar een lekker gezonde bos is niet onmogelijk!

Stress, het weer, extentions, slechte voeding.. het zijn allemaal punten waardoor je kunt eindigen met dun en futloos haar. Het kan zelfs uitvallen.. Cassandra en ik hebben daar beide ervaring mee, en zij gaat voor jou Viviscal testen. 

Als bij beide het haar uitvalt, waarom test je zelf dan niet?

Kijk deze vraag verwacht ik natuurlijk meteen. De reden dat ik niet test is omdat ik nog zoveel stress heb op het moment dat het sowieso niet zoveel zin zou hebben. Eerst een clear mind, en dan ga ik verder met een kuur waar ik ooit aan was begonnen.

Want dat het nodig is, dat is wel zeker. In de tussentijd probeer ik met maskers een beetje te redden wat er te redden valt, en ga ik denk ik voorlopig maar weer pruiken dragen.

Wat is Viviscal?

De Viviscal haargroei en haarverzorgingsprogramma’s voeden het haar van binnenuit, bereiden de hoofdhuid voor en voegen volume toe. Het medicijnvrije, handige programma stelt je in staat om het dikkere, voller en gezonder haar te hebben dat je wenst. De werkzaamheid van Viviscal voedingssupplementen wordt ondersteund door zeven klinische onderzoeken.

BELANGRIJKE ACTIEVE INGREDIËNTEN IN VIVISCAL MAX STRENGTH:

AminoMar® Marine-complex
Het exclusieve en gepatenteerde ingrediënt in Viviscal-supplementen, waarvan klinisch is bewezen dat het dunner wordend haar voedt en de bestaande haargroei bevordert.
Biotine
Een in water oplosbaar vitamine B-complex dat het lichaam helpt om koolhydraten, vetten en aminozuren te metaboliseren, wat de bouwstenen van eiwitten zijn, en dus essentieel zijn voor de vorming van de haarstructuur.
Vitamine C
Een krachtige antioxidant die helpt meer ijzer in het bloed te absorberen. Vitamine C in Viviscal-supplementen is afgeleid van de Acerola Cherry, een van de rijkste bronnen van beschikbare vitamine C.
IJzer
Een essentieel mineraal dat helpt bij het maken van rode bloedcellen, die zuurstof transporteren naar cellen in het lichaam, inclusief haarzakjes. Dunner wordend haar kan één van de zichtbare symptomen van bloedarmoede zijn (ijzerdeficiëntie).

Alle ingrediënten

Marine Eiwitcomplex (AminoMar C™)(vis/weekdieren), vulstoffen (microkristallijne cellulose, verknoopte natriumcarboxymethylcellulose), vitamine C (ascorbinezuur), maltodextrine, paardenstaartextract (Equisetum arvense L.), ijzerfumaraat, glansmiddelen (hydroxypropylmethylcellulose, glycerol), antiklontermiddelen (siliciumdioxyde, magnesiumstearaat), zinkoxyde, niacine (in de vorm van nicotinamide [vitamine B3]), acerola-poeder (Malpighia glabra L.), gierstzaadextract, siliciumdioxyde, sinaasappelsmaakstof, gemodificeerd zetmeel, D-biotine.
Allergieën: vis/weekdieren

(bron VIVISCAL)

Het Cassandra project

Mijn lieve vriendin Cassandra en ik hadden het over het haar, en hoe het bij haar ook zo dun is nu. Zij heeft een hele periode extentions gehad en dat is zoals je weet funest voor het haar. Het haar is toch een deel van je uitstraling en je look. Je voelt je toch fijner als er een mooie bos op zit. Je voelt je zekerder en absoluut mooier.

Cassandra is een mooie meid, en ziet er altijd super verzorgd uit. Geen wonder dus dat zij flink baalt van haar eigen haar zonder extentions. Het is niet meer die volle sexy bos die zij gewent is. Ze is nog steeds prachtig, maar ik herken het gevoel. Ik heb zelf jarenlang extentions en pruiken gedragen, en vind het aanzicht in de spiegel gewoon niet zo leuk met een dun bosje. Natuurlijk is dit je eigen onzekerheid, maar je mag best een beetje ijdel zijn toch?

Toen ik dus vroeg of zij misschien Viviscal supplementen wilde proberen, was ze ook meteen enthousiast. Zij zal dan ook de aankomende maanden hier een update geven over hoe het gaat. Uiteraard krijg je aan het eind een voor en na foto!

Wil je het traject samen met Cassandra volgen, hou dan onze stories in de gaten, en bestel met  PinkpressViviscal10 (10% korting + gratis verzending!)  je eigen setje capsules!

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang