motivation2 1 - Goals voor 2015 en terugblik op 2014
ADHD etc.,  Mama,  Persoonlijk

Goals voor 2015 en terugblik op 2014

Het is weer zover!! Tijd van de goede voornemens, en oude slechte gewoontes achter ons te laten. Ik heb net mijn oude lijstje er even bij gepakt, en zag dat ik toch aardig goed op weg was!

2014 Was een goed jaar, beter dan 2013 en hopelijk slechter dan 2015.

sliderpinkpress1 600x450 - Goals voor 2015 en terugblik op 2014Miya

Hoogtepunt van het jaar was uiteraard de geboorte van kleine Miya. Zij plakte in 1x ons hele gezin aan elkaar. We zijn alledrie vreselijk verliefd op haar, en nu een jaar later voelt het alsof het nooit anders is geweest.

IMG 09202 600x400 - Goals voor 2015 en terugblik op 2014Reizen

2014 Is het jaar van veel reizen geweest. Maandelijks naar Brussel en Zuid Frankrijk. Mij hoor je niet klagen, en ik heb al zin in mijn tripje eind januari.

frenchroom 102 600x551 - Goals voor 2015 en terugblik op 2014Werk

2014 Was ook het jaar van veel werken, nieuwe blogs, oude blogs eruit, en heel veel fotografie. Veel beurzen afgelopen, nieuwe samenwerkingen aangegaan, en helaas ook 1 afgesloten. Dit ivm vertrek naar het buitenland, maar wie weet werken we ooit nog eens samen! Wat voor mij persoonlijk mijn belangrijkste opdracht was, was voor het Blijf Van me Lijf huis. Samen hebben we mooie posters in elkaar gezet, die werden tentoongesteld in het Koninklijk Tropeninstituut. Het symposium werd geopend door Koningin Maxima. Super bijzonder dus!

adhd1 - Goals voor 2015 en terugblik op 2014Gezondheid

Ik heb veel gehuild, was flink gestressed, en had een milde PND. Had ik een baarmoeder verzakking, en was ik constant ziek. Niet mijn beste jaar in gezondheid. Ik gooi het op het feit dat ik ook nog nooit zo lang in NL ben geweest, en zonder zon heb gezeten. Heimwee naar mijn eiland, de enige plek op aarde die voor mij thuis blijft, maakt het er allemaal niet makkelijker op.

marriagelove 1 - Goals voor 2015 en terugblik op 2014Vriendschap

Ik heb veel plezier gehad, genoten met mijn meisjes, en eindelijk een paar leuke dates met mijn man. Mijn vriendinnen heb ik weinig gezien, maar zo gaat dat als je heeeeel ver weg gaat wonen. Mijn allerbeste vriendin ben ik verloren. Zij bleek een pathologische leugenaar te zijn, en in 2014 nam het ernstige vormen aan. Zij verbrak liever het contact dan geholpen te worden. Helaas. Ook heeft op de eerste dag van het jaar een lieve vriend zijn leven zelf beëindigd. Vraag me nog dagelijks af hoe druk ik met mezelf bezig was, dat ik geen tekenen heb gezien. Terwijl ze er duidelijk waren. Maar dat heeft iedereen in zijn vriendenkring gehad denk ik.
Mijn lieve schone zus is getrouwd met haar grote liefde, en aangesteld als officiële voogd in geval van nood.

Al met al een heel druk jaar!

motivation2 1 - Goals voor 2015 en terugblik op 2014Mijn doelen voor 2015

 • Meer tijd voor mezelf
 • Meer geduld
 • Georganiseerder werken
 • Nieuwe blog/ e-cursus uitwerken en lanceren
 • Blogs groter maken, meer interactie, en een stuk persoonlijker.
 • Meer tijd doorbrengen met mijn man
 • Een nieuw bedrijf opzetten met een oude opdrachtgever
 • Meer reizen, en dit keer hebben we een lange vakantie wel verdient
 • Cursus volgen
 • Op tijd opstaan
 • Op zwemles met de kleinste
 • Weer helemaal gezond
 • Weekendje weg met mijn oudste
 • Eindelijk naar de Efteling, Moviepark en Disneyland.
 • Beter voor mezelf zorgen
 • Meewerken aan een nieuw soort therapie voor ADHD
 • Moodboard maken en weer ophangen!!
 • Stoppen met cola… Nu echt!! (vrienden en familie, niet lachen, ik ben serieus!)

Wat zijn jou hoogte/diepte punten van 2014?? En je plannen voor 2015??

Ik wens je een geweldig en succesvol, met heel veel liefde, 2015!!!

 

Volg mij!

Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, lijd aan heel wat afkortingen en ben anders dan de rest. Lees lekker mee of stuur je eigen verhalen in. Hier mag alles. Liefs xoxo
img 20180308 204700 300 - Goals voor 2015 en terugblik op 2014
Volg mij!

Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen. 

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, lijd aan heel wat afkortingen en ben anders dan de rest. Lees lekker mee of stuur je eigen verhalen in. Hier mag alles. Liefs xoxo

Geef een reactie