Goede voornemens, mislukkingen en successen

Daar gaan we meiden.. we zitten alweer bijna aan het eind van het jaar!! Ik vind het wel tijd voor goede voornemens, mislukkingen en successen.

Goede voornemens, mislukkingen en successen

Laten we eerst mijn lijstje (klik op de ling voor mijn recap van 2014) eens doornemen van 2014..

Dit waren mijn voornemens, en ik kan je vast vertellen dat er niet veel veranderd.. ahum..

 • Meer tijd voor mezelf – Ja die gooien we er dit jaar weer in, ooit zal het gebeuren!
 • Meer geduld – laten we dit maar gewoon schrappen, ik en geduld komen niet door 1 deur
 • Georganiseerder werken – Ik heb een hogere dosis Ritalin, dus kom maar op 2016!
 • Nieuwe blog/ e-cursus uitwerken en lanceren – Dat is helemaal gelukt en goed gegaan ook nog, word vervolgd!
 • Blogs groter maken, meer interactie, en een stuk persoonlijker. – Ook hier gaat dit op voor 2016, maar ben ik er wel al ruim in geslaagd voor 2015. 2016 word het jaar van PINKPRESS, beloofd!
 • Meer tijd doorbrengen met mijn man – Mijn man? Heb ik die? Of bedoel je die gast die in de avond tegenover mij aan ons bureau/eettafel zit? Dit moeten we wel echt veranderen, voordat we rollator races houden zeg maar. Wel zijn wij dit jaar VERLOOFD!!! 2016 moet er dus getrouwd worden nog..
 • trouwen
 • Een nieuw bedrijf opzetten met een oude opdrachtgever – Hier zijn we mee begonnen, maar ik moest keuzes maken, en aangezien ik mijn man en kinderen niet nog minder wil zien, moest deze ervoor wijken. Wel gaan we gewoon weer een mooi fotoboek maken.
 • Meer reizen, en dit keer hebben we een lange vakantie wel verdient – Die hebben we dus nog steeds, dit jaar was zo ontzettend druk voor ons, dat alle vrije tijd, reizen en plezier erbij ingeschoten is. Mooi doel voor 2016.
 • Cursus volgen – Ook gedaan, in marketing. Super leuk en handig. 2016 Wil ik de opleiding voor voedingsdeskundige gaan doen. Je moet altijd doorleren is mijn instelling. anders worden mijn hersenen lui.
 • Op tijd opstaan – Helemaal gelukt en dat gaan we ook weer doorvoeren!!
 • Op zwemles met de kleinste – Maar nu echt zeg maar.. ze vind het heerlijk, en elke week zeg ik volgende week.. dus volgend jaar gaat ze op les.
 • Weer helemaal gezond – dit is helaas niet gelukt, het werd eigenlijk alleen maar erger en lag ik uiteindelijk onder de MRI. Hopelijk word 2016 mijn jaar van gezondheid, ben er nu wel klaar mee.
 • Weekendje weg met mijn oudste – We zijn een paar keer een dagje of avondje weggeweest met zijn tweetjes, en dat gaan we zeker meer doen. Ze is zo enorm gezellig!
 • Eindelijk naar de Efteling, Moviepark en Disneyland.- 1 van de drie is geen slechte score toch? Volgend jaar Disney of Moviepark.
 • Beter voor mezelf zorgen – Niet helemaal gelukt, ik ben mezelf veel te vaak voorbij gegaan, maar ga zeker mijn best doen. Minimaal eens per maand naar de sauna bijvoorbeeld.
 • Meewerken aan een nieuw soort therapie voor ADHD – Dit had doorgegaan als ik niet was vergeten terug te bellen..
 • Moodboard maken en weer ophangen!! – Die hangt er en word regelmatig bijgewerkt! In 2016 word hij groter!
 • Stoppen met cola… Nu echt!! (vrienden en familie, niet lachen, ik ben serieus!) – hahahaha wat hebben ze gelachen, en proost.. !
 1. Mijn doelen voor 2016?
  Trouwen,
 2. 7 kilo afvallen,
 3. dagelijks yoga,
 4. een week alleen op vakantie,
 5. vaker ja zeggen
 6. het bereik met pinkpress verdrievoudigen

Wat zijn jouw doelen voor 2016?


ageology banner Goede voornemens, mislukkingen en successen

Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies. Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een nieuwe producten. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥

Reacties

 1. Bericht
  Auteur
 2. Freek

  Ik wil ook in m’n eentje op vakantie!! Wat een top plan! Denk alleen niet dat het mag van het thuisfront. Mijn eerste goede voornemen was in twee dagen al van de baan (stoppen met roken).

 3. rtf

  De allerbeste wensen voor het nieuwe jaar.
  De enige resoluties die ik je wil aanbieden voor het nieuwe jaar (and beyond) is:

  Wees gelukkig!
  En wees Gezond!

  Voor altijd jouw maatje,
  rtf

 4. Marijke

  Ik wens je dan ook een heel fijn 2016! Aan voornemens doe ik niet, maar doelen heb ik wel. Durf ze alleen nog niet te delen met de wereld.

 5. Cassandra

  helemaal in je uppie op vakantie? Dat lijkt me zo eng haha! Maar wel super vet!!
  Hahah stoppen met cola? Ik moet stoppen met Red Bull, ALWEEEEEEER mensen lachen mij ook al uit als ik dit roep hahahaha. FIjine jaarwisseling hot mommie!!!

 6. Nicole

  Ik herken er wel een paar hoor, bijvoorbeeld het stukje geduld haha en aan mezelf denken. Maar ook de gezondheid. Hoop ook eindelijk dat 2016 het jaar van de gezondheid wordt ipv het ziek zijn!

Reacties zijn gesloten.