Meteen naar de inhoud

Ben jij al bezig met je goede voornemens? -Met mega winactie!!

fitness1 Ben jij al bezig met je goede voornemens? -Met mega winactie!!

Nog maar 14 weken en dat is het Kerst ! En dus nog 15 weken en dan gaan we weer de nieuwe goede voornemens uitspreken. Hoe waren die van 2017? Lees hieronder over onze mega winactie! 

De goede voornemens van 2017

Ai…… daar hebben we een punt; want hoe zit het eigenlijk met onze Goede Voornemens van 2017 ? Heb jij ze allemaal verwezenlijkt ? Of gaan we er nog even tegenaan, de komende weken ? Ik weet van Judith bijvoorbeeld dat ze bij haar op het fit gebied in ieder geval niet helemaal zijn gelukt. Daarom kwamen wij op het volgende.

Fabulous Training

Fabulous Training wil jou helpen bij jouw goede voornemen om fit te worden, weer te gaan sporten, beter voor jouzelf te zorgen en blij te worden in jouw eigen lijf. Ha ! Komt dat even goed uit; hoeven we ons dat in 2018 in ieder geval een keer niet voor te nemen! Bedenk eens hoeveel leuker dat nieuwe jurkje voor de kerst staat als je al fitter bent? Hoeveel beter je het nieuwe jaar in gaat als je al gezond en fit voelt?

Ik ga, in samenwerking met Judith, een persoon kiezen die deze 15 weken gratis begeleid gaat worden.

IMG 3975 Ben jij al bezig met je goede voornemens? -Met mega winactie!!

Wat kun je winnen?

Je krijgt 15 weken online begeleiding, een gedetailleerd voedingsplan en trainingen die je thuis of in jouw gym kunt doen en passen bij jouw doelen en wensen. Je kunt onbeperkt vragen stellen in die 15 weken en waar gewenst door jou of het resultaat wat je behaalt, passen we de schema’s aan.

Laat in een bericht hieronder aan ons weten waarom jij, of iemand die jij het gunt, deze 15 weken verdient en wij laten volgende week in een persoonlijk bericht weten aan de winnaar dat zij aan de slag mag ! Hoe leuk is dat ?

Voor alle niet-winnaars hebben we ook een leuke actie: in plaats van de kosten die de 15 weken online begeleiding normaal met zich meebrengt , a€ 150,-, betalen Pinkpress lezeressen slechts € 100,- voor deze periode begeleiding !

Meld je snel aan via info@fabuloustraining.nl en vermeld dat je graag van de Pinkpress actie gebruik wenst te maken !

De winnares krijgt de begeleiding  GRATIS !!

We zullen wekelijks de resultaten , anoniem logisch, met jullie delen van de deelnemers. Zo blijven we allemaal gemotiveerd en gaan we met zn allen fit 2018 in en hebben we op Oudejaarsavond meer tijd voor champagne, omdat we een deze goede voornemens lekker kunnen skippen; fit zijn we dan al !

IMG 4718 Ben jij al bezig met je goede voornemens? -Met mega winactie!!

Tags:

33 reacties op “Ben jij al bezig met je goede voornemens? -Met mega winactie!!”

 1. ”Hoe vaak kies je nog echt voor jezelf?”
  Ik kan er geen antwoord op geven..
  dank je wel voor dit inzicht 😘

 2. hahaha !! gewoon dag voor dag; niet te ver vooruit denken; dat doe ik wel voor je ! 😉 dank je wel !! als je vragen hebt; let me know !

 3. Het een of het ander niet uit te sluiten hoor; een gezonde levensstijl betekent niet dat je niet meer kunt verhuizen…. 😉 Succes met de drukte in ieder geval !

 4. Beste Karin, dat is waar je het voor moet doen; voor Jou. En alleen voor jou. Hoe vaak kies je nog echt voor jouzelf ? dat mag echt ! Je zult je er goed bij voelen !! xx

 5. Liesbeth..

  “Make yourself proud.. ”

  die woorden komen binnen..
  weet je dat ik er nog nooit zo over heb gedacht 😊

 6. Wauw dat is inderdaad een mega winactie. Ik sla nog even over. Ik moet eerst bijkomen van een te druk bestaan straks na de verhuizing voor ik daadwerkelijk ga afvallen.

 7. Pffff ik ben heel slecht met goed voornemens, ik vind heel knap dat je het volhoud, ik heb echt respect voor, mijn voornemens duren meestaal een week dan vergeet ik ze weer, het is bijna kerst las ik, een als je me vraag wat ik vorige week heb gedaan kan ik het niet benoemen, maar ik vind jouw artikel heel motiverend wie weet gaat het me helpen …. hahahhaa succes met je pagina

 8. Pfff, nog maar 14 weken om 10 kilo af te vallen? Tja, het moet kunnen maar ik weet uit eigen ervaring dat het heel erg lastig gaat worden.

 9. Wauw, nog maar 14 weken en het is kerst! Ik schrok toch eventjes toen ik dit las. Dit jaar was niet mijn beste jaar op vlak van lichaamsbeweging. Nochtans is dit nooit een probleem geweest. Ik ben dus bij één van de mensen die zich stellig voorneemt om het volgend jaar beter te doen.

 10. Wat een super leuke win actie. Omdat ik zelf gewichtsconsulent ben en op mijn voeding let laat ik deze prijs an een ander, Maar vind het wel een super actie!

 11. Wat een goede actie! Ik ben zelf al aardig op de rit met mijn loopdoel, maar dit lijkt me een uitgelezen moment voor mensen die nog wat in te halen hebben om hieraan mee te doen. Veel succes allemaal.

 12. Als eerste, wat een fantastische prijs!
  Om te winnen, maar ook om weg te geven..

  Ieder jaar heb ik goede voornemens, iedere maand heb ik goede voornemens, iedere zondagavond heb ik goede voornemens.. maandag begin ik. En iedere dinsdag denk ik, weer niet gedaan wat je jezelf hebt beloofd…

  En nu lig ik ik bed, lees net ‘nog 100 dagen tot kerst’.
  Hoe ga ik die door komen? Met iedere week goede voornemens, of door keihard aan de bak te gaan, met een stok achter de deur, met een goed voedingsplan en trainingsschema bij de hand. Wetende, dat alle lezers hier mee kunnen lezen wat mijn vorderingen zijn.

  Om zo met kerst fantastische before en na foto’s te hebben, zodat mijn enige voornemen voor 2018 is om af te maken waarmee ik nu mee kan beginnen!

  Ik zou dolgraag willen winnen, en iedereen laten zien wat je kan bereiken in 15 weken tijd. Keihard ervoor gaan, zonder excuses.
  Ik heb er zin in!

 13. Goede voornemens als ook het voornemen om fitter te worden vliegen hier altijd de bocht uit! Ik ben wel sinds een paar maanden weer begonnen met lopen, loop nu elke dag 20 km en dat voelt goed! Verder ben ik te Bourgondisch ingesteld denk ik 😉

 14. Leuk idee want ik heb zelf weinig met voornemens. Van voornemens komt meestal toch weinig terecht dus ik onderneem liever meteen actie. En dat doe ik door de app Lifesum en daarnaast veel te bewegen. Zelf hoef ik geen kans te maken op de prijs want ik denk dat er anderen zijn die dit heel graag willen en zoals ik zei, ik beweeg/eet goed genoeg.

 15. Als ik heel eerlijk ben, dan moet ik zeggen dat ik geen goede voornemens had voor dit jaar. Wel ben ik nu bezig om beter in mijn lichaam te komen dus deze begeleiding zou heel goed uitkomen. Fijn voor mijn komende diploma-uitreiking, een bruiloft en natuurlijk kerst.

 16. Leuke actie zeg! Ik kan me voorstellen dat dit zeker gaat helpen.

  N.B. wat een superleuke nieuwe look heeft je blog! Ik ben dol op themes en blog make-overs en deze is super!

Reacties zijn gesloten.