Nog maar 14 weken en dat is het Kerst ! En dus nog 15 weken en dan gaan we weer de nieuwe goede voornemens uitspreken. Hoe waren die van 2017? Lees hieronder over onze mega winactie! 

De goede voornemens van 2017

Ai…… daar hebben we een punt; want hoe zit het eigenlijk met onze Goede Voornemens van 2017 ? Heb jij ze allemaal verwezenlijkt ? Of gaan we er nog even tegenaan, de komende weken ? Ik weet van Judith bijvoorbeeld dat ze bij haar op het fit gebied in ieder geval niet helemaal zijn gelukt. Daarom kwamen wij op het volgende.

Fabulous Training

Fabulous Training wil jou helpen bij jouw goede voornemen om fit te worden, weer te gaan sporten, beter voor jouzelf te zorgen en blij te worden in jouw eigen lijf. Ha ! Komt dat even goed uit; hoeven we ons dat in 2018 in ieder geval een keer niet voor te nemen! Bedenk eens hoeveel leuker dat nieuwe jurkje voor de kerst staat als je al fitter bent? Hoeveel beter je het nieuwe jaar in gaat als je al gezond en fit voelt?

Ik ga, in samenwerking met Judith, een persoon kiezen die deze 15 weken gratis begeleid gaat worden.

Wat kun je winnen?

Je krijgt 15 weken online begeleiding, een gedetailleerd voedingsplan en trainingen die je thuis of in jouw gym kunt doen en passen bij jouw doelen en wensen. Je kunt onbeperkt vragen stellen in die 15 weken en waar gewenst door jou of het resultaat wat je behaalt, passen we de schema’s aan.

Laat in een bericht hieronder aan ons weten waarom jij, of iemand die jij het gunt, deze 15 weken verdient en wij laten volgende week in een persoonlijk bericht weten aan de winnaar dat zij aan de slag mag ! Hoe leuk is dat ?

Voor alle niet-winnaars hebben we ook een leuke actie: in plaats van de kosten die de 15 weken online begeleiding normaal met zich meebrengt , a€ 150,-, betalen Pinkpress lezeressen slechts € 100,- voor deze periode begeleiding !

Meld je snel aan via info@fabuloustraining.nl en vermeld dat je graag van de Pinkpress actie gebruik wenst te maken !

De winnares krijgt de begeleiding  GRATIS !!

We zullen wekelijks de resultaten , anoniem logisch, met jullie delen van de deelnemers. Zo blijven we allemaal gemotiveerd en gaan we met zn allen fit 2018 in en hebben we op Oudejaarsavond meer tijd voor champagne, omdat we een deze goede voornemens lekker kunnen skippen; fit zijn we dan al !


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥