goldcollagen Gold Collagen hydrogel mask voor de oudere huid (Met coole winactie!)

Tja op mijn leeftijd moet je er echt aan geloven, die rimpels trekken niet meer weg in de loop van de ochtend, ze zitten er gewoon tot de volgende dag, en dan weer opnieuw. Ik gebruik dus wat vaker een masker als de Gold Collagen hydrogel mask. Of neem een collageen drankje. 

Gold Collagen

Een tijdje terug heb ik een aantal weken de Pure Gold Collagen Liquid geprobeerd, waarvan de resultaten heel erg fijn waren. Mijn huid en haar zijn er echt op vooruit gegaan. Ik wilde dus ook de Gold Collagen Hydrogel Mask proberen, want ik ga natuurlijk voor het dubbele effect.

Het masker is echt een masker in de letterlijke zin van het woord. Je plakt het op je gezicht en haalt er een laagje vanaf. Het zit dan echt als gegoten op je huid, en pakt zo echt je hele gezicht mooi aan. Het trekt ook heerlijk snel in. Het masker bevat zoetwater parel extract, hyaluronic zuur, rode algen en tea tree, met glycerine om het vocht vast te houden.

Ik kan alleen maar zeggen dat mijn huid er zacht en fris uitgeslapen uit zag. Perfect voor je naar een feestje gaat bijvoorbeeld en een snelle oppepper nodig hebt!

gold collagen
Zo plak je hem op, de bovenste laag haal je er dan nog af

Wat is collageen?

Collageen is een natuurlijk bestanddeel van de huid. Het geeft de huid steun, energie en weerstand, en zorgt ook voor een stralende teint. Daarnaast is collageen belangrijk om gewrichten en spieren elastisch, sterk en gezond te houden.

Ons lichaam maakt voortdurend nieuw collageen aan. Dat gebeurt in de diepste lagen van de huid (door speciale cellen: ‘fibroblasten’) en in de chondrocyten van de gewrichten. Toch daalt de collageen aanmaak naarmate we ouder worden. Daardoor ontstaat mogelijk pijn in gewrichten en is huidveroudering zichtbaar: fijne lijntjes, rimpels en een minder stevige huid.(bron http://www.gold-collagen.com/intl/nl/)

Pure Gold Collagen liquid winactie

Ik ben heel super enthousiast over de producten van Gold Collagen, en nu mag jij het ook proberen! Ik geef een doos met Pure Gold Collagen Liquid voor 10 dagen weg! Je drinkt dan elke dag 1 flesje, om een mooie huid, haar en nagels te verkrijgen of te verbeteren.

Like je onze social media al? De linkjes staan onder het artikel.

Delen is uiteraard een extra winkans! De winnaar heeft over een week bericht.

Succes!


ageology banner Gold Collagen hydrogel mask voor de oudere huid (Met coole winactie!)

Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies. Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een nieuwe producten. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥

Geschreven door

Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, lijd aan heel wat afkortingen en ben anders dan de rest. Lees lekker mee of stuur je eigen verhalen in. Hier mag alles. Liefs xoxo