Close
goldcollagen Gold Collagen hydrogel mask voor de oudere huid

Gold Collagen hydrogel mask voor de oudere huid

Tja op mijn leeftijd moet je er echt aan geloven, die rimpels trekken niet meer weg in de loop van de ochtend, ze zitten er gewoon tot de volgende dag, en dan weer opnieuw. Ik gebruik dus wat vaker een masker als de Gold Collagen hydrogel mask. Of neem een collageen drankje. 

Gold Collagen

Een tijdje terug heb ik een aantal weken de Pure Gold Collagen Liquid geprobeerd, waarvan de resultaten heel erg fijn waren. Mijn huid en haar zijn er echt op vooruit gegaan. Ik wilde dus ook de Gold Collagen Hydrogel Mask proberen, want ik ga natuurlijk voor het dubbele effect.

Het masker is echt een masker in de letterlijke zin van het woord. Je plakt het op je gezicht en haalt er een laagje vanaf. Het zit dan echt als gegoten op je huid, en pakt zo echt je hele gezicht mooi aan. Het trekt ook heerlijk snel in. Het masker bevat zoetwater parel extract, hyaluronic zuur, rode algen en tea tree, met glycerine om het vocht vast te houden.

Ik kan alleen maar zeggen dat mijn huid er zacht en fris uitgeslapen uit zag. Perfect voor je naar een feestje gaat bijvoorbeeld en een snelle oppepper nodig hebt!

gold collagen
Zo plak je hem op, de bovenste laag haal je er dan nog af

Wat is collageen?

Collageen is een natuurlijk bestanddeel van de huid. Het geeft de huid steun, energie en weerstand, en zorgt ook voor een stralende teint. Daarnaast is collageen belangrijk om gewrichten en spieren elastisch, sterk en gezond te houden.

Ons lichaam maakt voortdurend nieuw collageen aan. Dat gebeurt in de diepste lagen van de huid (door speciale cellen: ‘fibroblasten’) en in de chondrocyten van de gewrichten. Toch daalt de collageen aanmaak naarmate we ouder worden. Daardoor ontstaat mogelijk pijn in gewrichten en is huidveroudering zichtbaar: fijne lijntjes, rimpels en een minder stevige huid.(bron http://www.gold-collagen.com/intl/nl/)

Pure Gold Collagen liquid winactie

Ik ben heel super enthousiast over de producten van Gold Collagen, en nu mag jij het ook proberen! Ik geef een doos met Pure Gold Collagen Liquid voor 10 dagen weg! Je drinkt dan elke dag 1 flesje, om een mooie huid, haar en nagels te verkrijgen of te verbeteren.

Like je onze social media al? De linkjes staan onder het artikel.

Delen is uiteraard een extra winkans! De winnaar heeft over een week bericht.

Succes!

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

22 thoughts on “Gold Collagen hydrogel mask voor de oudere huid

 1. Ik wil dit heel graag proberen! ?
  Lijkt mijn geweldig!
  Gedeeld.

 2. Ik ben heel benieuwd of ik er ook zo’n mooie resultaten mee kan behalen. Na mijn 2e zwangerschap ben en voel ik me namelijk niet mezelf meer (slap futloos uitvallend haar, zwakke nagels , een slechte huid.. en nog aardig wat kilo’s teveel haha :() Ik zou graag proberen of dit kan helpen om de eerste 3 dingen aan te pakken.. en hopelijk gaan de kilo’s mij dan ook lukken!

 3. Ik doe graag mee! Ik heb wel eens collageen in poedervorm gebruikt en het werkt echt heel goed!

 4. Wauw; daar ben ik echt heel benieuwd naar. 30 plus dus kan het ook zeker gebruiken, haha.

 5. Dit zou ik heel graag willen winnen, want m’n huid is weer super slecht op dit moment. 🙁 Ik volg je op Twitter (_tweetingthings) en Insta (@thingsiwanttoblogabout)

 6. Oei dat gaat vrees ik wel van pas komen hier! Ik doe graag mee.

 7. Ik doe graag mee!! Merk idd dat mijn huid wel wat extra aandacht kan gebruiken. Ik ga even checken of il je overal volg☺️

 8. Ik zou het graag proberen, we hebben een heel heftig maandje achter de rug, met ziekenhuisbezoeken en een operatie. Volgens mij is, zeker mn huid, in een maand tijd een jaar of 5 ouder geworden. Misschien dat dexe geweldige prijs de sporen van de operatie een beetje kan uitwissen, en ik weer fris en fruitig voor de dag kom

 9. ohhh dat zou wat voor me zijn.
  45 jaar 3 kids en last van rimpels en minder stevigheid
  dus graag!

 10. Ik word een dagje ouder en dat is helaas te zien….
  Het verval hou ik toch het liefst zo lang mogelijk tegen, maar dan zonder ingrepen en zo.
  Dus ik loot graag mee en ben benieuwd.

 11. Dringend eens een goede dagcreme en ochtendroutine starten… en een maskertje af en toe natuurlijk 😉

 12. Helaas begint hier de aftakeling ook 😉 Ik ben er erg nieuwsgierig naar, een kans op verjonging sla ik natuurlijk niet over!

 13. Het drankje ken ik al (dat is helaas niet zo mijn ding), maar ben erg benieuwd naar het masker x

 14. Zo’n masker schijnt ideaal te zijn! Ik ben er erg benieuwd naar, moet ik ook eens proberen. Ik ben zelf zo slecht met die peel off dingen, dit ziet er heel simpel uit, dat kan ik wel hahahaha! Liefs Josine

 15. Dat zou ik graag willen proberen om mijn babyface te behouden. Ik heb je bericht op Facebook gedeeld en nu maar duimen dat het geluk mijn kant op gaat!

 16. Dat zou ik graag winnen! Inderdaad, die slaapkreukels… Oef. Ik heb geen twitter, maar volg je al even op Facebook en heb de actie ook gedeeld.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang