Gold Collagen hydrogel mask voor de oudere huid (Met coole winactie!)

Tja op mijn leeftijd moet je er echt aan geloven, die rimpels trekken niet meer weg in de loop van de ochtend, ze zitten er gewoon tot de volgende dag, en dan weer opnieuw. Ik gebruik dus wat vaker een masker als de Gold Collagen hydrogel mask. Of neem een collageen drankje. 

Gold Collagen

Een tijdje terug heb ik een aantal weken de Pure Gold Collagen Liquid geprobeerd, waarvan de resultaten heel erg fijn waren. Mijn huid en haar zijn er echt op vooruit gegaan. Ik wilde dus ook de Gold Collagen Hydrogel Mask proberen, want ik ga natuurlijk voor het dubbele effect.

Het masker is echt een masker in de letterlijke zin van het woord. Je plakt het op je gezicht en haalt er een laagje vanaf. Het zit dan echt als gegoten op je huid, en pakt zo echt je hele gezicht mooi aan. Het trekt ook heerlijk snel in. Het masker bevat zoetwater parel extract, hyaluronic zuur, rode algen en tea tree, met glycerine om het vocht vast te houden.

Ik kan alleen maar zeggen dat mijn huid er zacht en fris uitgeslapen uit zag. Perfect voor je naar een feestje gaat bijvoorbeeld en een snelle oppepper nodig hebt!

gold collagen
Zo plak je hem op, de bovenste laag haal je er dan nog af

Wat is collageen?

Collageen is een natuurlijk bestanddeel van de huid. Het geeft de huid steun, energie en weerstand, en zorgt ook voor een stralende teint. Daarnaast is collageen belangrijk om gewrichten en spieren elastisch, sterk en gezond te houden.

Ons lichaam maakt voortdurend nieuw collageen aan. Dat gebeurt in de diepste lagen van de huid (door speciale cellen: ‘fibroblasten’) en in de chondrocyten van de gewrichten. Toch daalt de collageen aanmaak naarmate we ouder worden. Daardoor ontstaat mogelijk pijn in gewrichten en is huidveroudering zichtbaar: fijne lijntjes, rimpels en een minder stevige huid.(bron http://www.gold-collagen.com/intl/nl/)

Pure Gold Collagen liquid winactie

Ik ben heel super enthousiast over de producten van Gold Collagen, en nu mag jij het ook proberen! Ik geef een doos met Pure Gold Collagen Liquid voor 10 dagen weg! Je drinkt dan elke dag 1 flesje, om een mooie huid, haar en nagels te verkrijgen of te verbeteren.

Like je onze social media al? De linkjes staan onder het artikel.

Delen is uiteraard een extra winkans! De winnaar heeft over een week bericht.

Succes!Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies.  Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug.Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥
   

You Might Also Like

 1. Enkele de Roo

  Ik wil dit heel graag proberen! ?
  Lijkt mijn geweldig!
  Gedeeld.

 2. nicole orriens

  Met mijn 47 jaar heb ik vast wel een oudere huid. Dus kom laat ik eens meedoen aan een winactie : )

 3. Bodil

  Lijkt me super (kan wel een boost gebruiken! 😀 )

 4. Celina

  Ik ben heel benieuwd of ik er ook zo’n mooie resultaten mee kan behalen. Na mijn 2e zwangerschap ben en voel ik me namelijk niet mezelf meer (slap futloos uitvallend haar, zwakke nagels , een slechte huid.. en nog aardig wat kilo’s teveel haha :() Ik zou graag proberen of dit kan helpen om de eerste 3 dingen aan te pakken.. en hopelijk gaan de kilo’s mij dan ook lukken!

 5. Babs

  Ik doe graag mee! Ik heb wel eens collageen in poedervorm gebruikt en het werkt echt heel goed!

 6. melissa

  Wauw; daar ben ik echt heel benieuwd naar. 30 plus dus kan het ook zeker gebruiken, haha.

 7. Jolet

  Dit zou ik heel graag willen winnen, want m’n huid is weer super slecht op dit moment. 🙁 Ik volg je op Twitter (_tweetingthings) en Insta (@thingsiwanttoblogabout)

 8. Evi Huys

  Oei dat gaat vrees ik wel van pas komen hier! Ik doe graag mee.

 9. Miryam

  Ik doe graag mee!! Merk idd dat mijn huid wel wat extra aandacht kan gebruiken. Ik ga even checken of il je overal volg☺️

 10. Merel

  Ik doe heel graag mee met deze winactie! Volg je al op socia media.

 11. Marian Zw

  Ik zou het graag proberen, we hebben een heel heftig maandje achter de rug, met ziekenhuisbezoeken en een operatie. Volgens mij is, zeker mn huid, in een maand tijd een jaar of 5 ouder geworden. Misschien dat dexe geweldige prijs de sporen van de operatie een beetje kan uitwissen, en ik weer fris en fruitig voor de dag kom

 12. gea

  ohhh dat zou wat voor me zijn.
  45 jaar 3 kids en last van rimpels en minder stevigheid
  dus graag!

 13. Grete Karina

  Ik word een dagje ouder en dat is helaas te zien….
  Het verval hou ik toch het liefst zo lang mogelijk tegen, maar dan zonder ingrepen en zo.
  Dus ik loot graag mee en ben benieuwd.

 14. Amylia

  Dringend eens een goede dagcreme en ochtendroutine starten… en een maskertje af en toe natuurlijk 😉

 15. Kreanimo

  Oh ik gebruik die dingen dus niet…. Maar misschien moet ik maar eens mee beginnen op 36 jaar….

 16. Marian B

  Helaas begint hier de aftakeling ook 😉 Ik ben er erg nieuwsgierig naar, een kans op verjonging sla ik natuurlijk niet over!

 17. Maaike

  Oh dat kan mijn haar zeker gebruiken! Ik waag graag een kansje!

 18. Bianca

  Het drankje ken ik al (dat is helaas niet zo mijn ding), maar ben erg benieuwd naar het masker x

 19. Fleur

  Ik ken deze maskers niet, maar time is ticking, dus ik kan wel wat verjonging gebruiken

 20. Josine

  Zo’n masker schijnt ideaal te zijn! Ik ben er erg benieuwd naar, moet ik ook eens proberen. Ik ben zelf zo slecht met die peel off dingen, dit ziet er heel simpel uit, dat kan ik wel hahahaha! Liefs Josine

 21. Ling Choi

  Dat zou ik graag willen proberen om mijn babyface te behouden. Ik heb je bericht op Facebook gedeeld en nu maar duimen dat het geluk mijn kant op gaat!

 22. Sharon de Ridder

  Dat zou ik graag winnen! Inderdaad, die slaapkreukels… Oef. Ik heb geen twitter, maar volg je al even op Facebook en heb de actie ook gedeeld.

%d bloggers liken dit: