Lekker griezelen met kinderen!

Griezelen met kinderen

Niet alle meisjes zijn prinsesjes. Miya is er sinds 2 jaar al een beetje klaar mee. Ze houd van griezelen en kijkt eigenlijk het hele jaar meer uit naar Halloween dan kerst ofzo. Zo kun je veilig griezelen met kinderen!

Niet alle meisjes zijn prinsesjes!
Miya is dol op games en telefoons en videos’s maken. Ze heeft dan ook rustig meegekeken hoe ik van haar lieve foto in het zwembadje een echt enge foto wist te maken!

Griezelen met kinderen niet alleen voor Halloween

Zoals ik al zei heb ik een meisje die dol is op griezelen. Gelukkig zijn Netflix en Amazon Prime helemaal ingesteld op meisjes zoals zij! Ze hoeft niet naar series of films te kijken die niet geschikt voor haar zijn.

Ze zou het liefst ook series als Stranger Things kijken, ze is zelfs verkleed als Eleven! Ze kan echt niet wachten tot ze oud genoeg is. Op TikTok en van haar zus is ze natuurlijk al het 1 en ander tegen gekomen.

Gelukkig vind ze superhelden ook nog steeds fantastisch! Spiderman was haar eerste grote held. Nu zou ze het liefst alle Marvel series en films kijken. Maar ook daar zit vaak een leeftijdsgrens op. Nog even wachten dus! Verkleden kan natuurlijk altijd!

Harley Quinn verkleedkleding
Miya in Harley Quinn verkleedkleding! Let op, deze outfit valt echt heel ruim (de broek is een legging) dus zeker 2 maten kleiner bestellen als je zo een tenger ding hebt als Miya!

De leukste griezel en super helden series voor de kleintjes

Netflix:

 1. Super Hero Girls
 2. Hotel Transylvania
 3. The Thundermans
 4. Henry Danger
 5. Odd Squad
 6. Super Monsters
 7. The good witch
 8. Minecraft story mode
 9. Trollenjagers
 10. Spiderman a new universum

Amazon Prime:

 1. Lost Oz
 2. Sigmund and the seamonsters
 3. Costume Quest
 4. Just add magic
 5. Dino Dana
 6. Ugly Dolls (een film maar die hoort erbij!)
 7. Pokemon (alles wat niet op Netflix staat, inclusief de film met Ryan Reynolds)
 8. Costume Quest
 9. Halloween in autostad
Verkleden met kinderen
Dit is de outfit van Stranger Things. Het grappige is dat het jasje ook gewoon leuk is als vestje op andere dagen. Het jurkje is overigens heel zacht en ook die kun je prima op andere dagen aan! De sokken heeft mijn man ingepikt haha

Lekker griezelen in huis

Wij vinden het dan vooral leuk om bijvoorbeeld alle lichten uit te doen en wat kaarsen aan te steken. Miya verkleed als superheld want dan kan ons niks gebeuren, en uiteraard een flinke zak popcorn.

Natuurlijk kan het allemaal enger en griezelerig. En er zijn nog tig veel meer series en film die veel spannender en enger zijn. Maar Miya is een meisje van 6. Ik wil ook graag nog slapen en geen gillend kind naast mij. Het moet ook wel leuk blijven natuurlijk!

lekker griezelen met kinderen
Hoe leuk is deze supergirl jurk dan! Eindelijk eens geen roze voor meisjes, maar echt in de Supergirl kleuren! Het rokje bestaat uit meerdere lagen dus hij schijnt ook niet door ofzo. Heel leuk.

 

 Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies.  Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug.Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥
   

You Might Also Like