Close
sneakers

Grijs voor de lente – ootd

Juist in de lente wil je eigenlijk weer met veel kleur aan de gang. Maar ik vind alle tinten grijs juist zo mooi staan met een klein kleur accent. Ik bestelde een paar donkergrijze Nikes, en combineerde met zwart en roze.

Grijs en roze

Mijn favoriete kleuren combinatie. Ik vind dat echt altijd mooi. Het is strak en toch zacht, lief maar toch geen prinses. Nou passen beide tinten ook nog eens bij de lente fashion trends van dit jaar.

sooco nike

Ik wilde al een hele tijd hele simpele Nike’s hebben. In 1 kleur met een andere kleur streepje, maar op de 1 of andere manier kon ik ze nergens vinden hoe ik ze wilde hebben. Gelukkig vond ik ze nu dan eindelijk op Sooco! Helemaal gelukkig. Bij Sooco hebben ze trouwens een enorme keuze van dames gympen. Ze zijn ook niet zo duur, dus heb ook maar meteen een paar sneakers voor mijn man besteld. Wat wel jammer is dat er maar weinig maten beschikbaar zijn, maar aan de upside, je hebt ze wel de volgende dag.

sooco nike

Ik heb de sneakers hier gecombineerd met een legging en shirtje van de Hunkemöller. De legging is uit de sportcollectie van Sylvie, en dat vond ik toch wel zo een fijne collectie! Ik heb daar wel meer dingen uitgehaald. Toevallig hing deze in het rek, en in de uitverkoop ook nog. Happy dus! Ik vind vooral de details leuk om de kuiten. Zo is het toch een zwarte legging, maar toch weer net anders. Het roze is weer een zachter roze als op de gympen, maar gecombineerd wel leuk. nike

Het shirtje is eigenlijk van de lounge afdeling, maar ik houd echt van loungewear. Dat het lekker makkelijk zit, en toch gewoon leuk staat. In principe zou het zo op een paar jeans kunnen. Net als de gympen is het eigenlijk zo een kleding stuk wat overal wel bij past.

Ik had laatst de sneakers aan met een hoge pantalon en een wollen trui. Ik hou ervan als ik ergens blij mee ben, dat ik het vaak kan combineren, hoe vind jij?

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

2 thoughts on “Grijs voor de lente – ootd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang