Close

Guess who’s back? Yes! Blauwe oogschaduw is terug!

Hoi allemaal! How exciting! De nieuwe beauty trend voor deze zomer is: blauwe oogschaduw. Ja, je hoort het goed, die heldere, blauwe kleur die vroeger een echte modeflater was, is weer helemaal terug van weggeweest!

Laten we eerlijk zijn, blauwe oogschaduw had in het verleden een behoorlijk slechte reputatie. We herinneren ons allemaal die foto’s uit de jaren ’80 en ’90 waarin vrouwen eruit zagen alsof ze rechtstreeks uit een verkleedfeest kwamen. Maar guess what? Het is tijd om die oude herinneringen te vergeten en blauwe oogschaduw een tweede kans te geven.

Dus, hoe rock je die blauwe oogschaduw zonder eruit te zien alsof je nog steeds vastzit in het verleden? 

Nou, hier zijn een paar tips die ik graag met jullie wil delen.

Ten eerste, kies de juiste tint blauw. Ga voor een moderne, gedempte tint in plaats van de felle kleuren van vroeger. Denk aan zachte blauwtinten zoals pastelblauw of marineblauw. Deze kleuren zijn veel subtieler en gemakkelijker te dragen.

Vervolgens, combineer blauwe oogschaduw met neutrale kleuren. Door blauw te combineren met zachte bruintinten of nudekleuren kun je een prachtige, gebalanceerde look creëren. Breng eerst een neutrale kleur aan op je ooglid als basis, en voeg dan voorzichtig de blauwe oogschaduw toe in de buitenhoek en langs de wimperlijn voor een vleugje kleur.

Blauwe oogschaduw (1)

Een andere belangrijke tip is om de rest van je make-up eenvoudig te houden. 

Als je blauwe oogschaduw draagt, laat dan de rest van je make-up rustig. Een subtiele blush, een vleugje mascara en een nude lip zijn perfect om je look af te maken zonder te overdrijven.

En tot slot, vergeet niet om te spelen met verschillende texturen. Matte blauwe oogschaduw ziet er prachtig uit voor een meer ingetogen look, terwijl glanzende of metallic blauwe tinten wat extra glamour toevoegen.

Dus laten we die oude vooroordelen over blauwe oogschaduw achter ons laten en deze trendy look weer helemaal eigen maken! Met de juiste technieken en kleuren kun je die blauwe oogschaduw dragen als een ware fashionista, zonder eruit te zien alsof je nog steeds vastzit in de jaren ’80. Wees niet bang om te experimenteren en te spelen met deze leuke en gewaagde make-uptrend!

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang