Close

Guhl pluiscontrole & veerkracht

guhl

 

Zie je dit enorme pluizenhaar??? Duidelijk tijd voor drastische maatregelen. Gelukkig kwam ik de lieve mensen an Guhl tegen en mocht ik hun nieuwe lijn eens uitgebreid testen. Ik heb ongeveer 2 weken de mooie roze Pluiscontrole & Veerkracht lijn geprobeerd. Dan zou je verschil moeten zien.

Guhl Pluiscontrole & Veerkracht

guhl (5)

De shampoo is perfect schuimend, voor mij niet heel belangrijk, maar mijn mede tester, die vind dat bijna het belangrijkst. Gelukkig spoelt het wel lekker makkelijk uit. Mijn mede tester is natuurlijk Keira. Zij heeft al prachtig gezond haar, maar met dit weer gaat het nogal eens pluizen. Ook heeft zij veel last van klitten, dus is altijd in om iets nieuws te proberen.
De shampoo ruikt echt heerlijk ook!!!

guhl (4)

Het masker is heel zacht, en laat je haar ook echt klitvrij zonder er bijna maar een kam door heen te hoeven halen. Dat is wel echt heel perfect, en vooral voor Keira die echt een hekel heeft aan kammen, is dit een ware uitkomst. Haar krullen zien er zelfs na een nachtje slapen nog uit alsof ze zo bij de kapper vandaan komt.
Minpuntje van het haarmasker is wel de geur. Het ruikt natuurlijk net zo lekker als de shampoo, alleen 10000x sterker, en is dus enorm overheersend. Er kwam een klant langs om even zijn website te bespreken, en ik had toevallig voor het eerst het masker ingedaan en in een strakke knot gedraaid (iets met multitasken), en serieus dat ik echt dat dat die man teveel after shave op had, en was er een beetje naar van. Tot mijn man thuis kwam en mij een kus gaf en zei dat ik rook naar een man met teveel after shave… minpuntje dus.
guhl (3)

De spray is erg fijn, ik spuit het bij Keira in de ochtend even in, en dan is het makkelijker doorkammen. Ook zit het dan net iets minder pluizig. De geur is wel een beetje overheersend, maar ze hoeft nu geen parfum meer te spuiten (luizen preventie).guhl (1)

De crèmespoeling is ook erg fijn, maar het masker maakt het eigenlijk een beetje overbodig. Die werkt nl zo goed, dat we beide liever het masker gebruiken.

Zoals je kunt zien bij Keira werkt het perfect voor pluis haar. Het glanst mooi, en ziet er gezond uit. Voor haar het grootste voordeel was de geur, kleur, het schuimen en de anti klit natuurlijk. Voor mij dat je haar zo lekker zacht werd, dat mijn krullen weer echt bouncy werden en heel glanzend haar kreeg.

star lily
Tijdens de zoektocht naar de Eenhoorn Star Lily, werd Keira ook mooi geschminkt. Past perfect bij haar mooie glanzende krullen.
nerf rebelle
Een stoere meid met een Nerf Rebelle pijl en boog, maar wel een met hele mooie prinsessen krullen.

Scheren maar!

scheren
Oh ja.. ik heb kroes krullend haar, ik heb het alleen bijna altijd in een knot of stijl 😀

Toch was het bij mij niet genoeg. Mijn haar was zo dood doordat ik het een keer grijs wilde verven zodat ik uiteindelijk minder hoefde te verven omdat het al grotendeels grijs is. Helaas is grijs haar alleen cool als je jong bent, daarna is het gewoon heel oud.
Mijn haar brak aan alle kanten af, en het was echt om te huilen. Ik ben lekker ongeduldig, dus ipv te wachten op een afspraak bij de kapper heb ik maar gewoon zelf de schaar gepakt (ooit in een ver verleden knip les gehad op mijn uiterlijke verzorging opleiding), en ik had wat leuke plaatjes gezien op Pinterest, met wat geschoren randjes enzo. Zo gezegd zo gedaan. Dat mislukte totaal. Mijn man heeft nog ene poging gedaan om het recht te scheren, maar ik zag er heel dramatisch uit… Gelukkig kwam mijn vriendin mij redden, en heeft ze het heel goed geschoren, en heel donker geverfd zodat je die lichte (ok grijze) haren niet ziet. #shorthairdontcareEen beetje een midlife crisis actie, maar wat vind je van het resultaat?

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

7 thoughts on “Guhl pluiscontrole & veerkracht

  1. Ik heb mijn haar verplicht kort moeten laten knippen. Ik heb mn haar nu echt zo kort als de meeste jongens hebben, maar de komt omdat mijn haar echt heel erg dik en zwaar is. Als ik mijn haar lang heb dan krijg ik er hoofdpijn van. Gelukkig is mn tante kapster en kan ik altijd wel makkelijk geknipt worden.

  2. Ik vind het wel cool! Heb je nu geschoren zijkanten? Je bent natuurlijk hartstikke knap, dus je kan alles hebben. Ik heb laatst ook zelf mijn haar geknipt, maar dat was een once in a lifetime experience. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang