Close

Guinness World Records 2019 | Review | Met de meest irritante video ooit!

Het Guinness World Records 2019 is echt de cadeautip van 2018! Een boek vol met alle records van de wereld. Wij probeerden ook een record: de meest irritante video ooit van 2.5 minuten. Volgens mij is de video goed gelukt…

Guinness World Records 2019

Dit jaarlijkse record brekende record boek is er weer met nog meer ongelooflijke records. Vol met stunts, science, grappige records en sport prestaties.

Er staan serieus duizenden verschillende records in, wat op zich natuurlijk weer een record is. Wat dacht je van de langste nagels (brrrr), de snelste zwemmer or bijvoorbeeld de meeste worstjes maker in een minuut? Zo een 3000 nieuwe en bijgewerkte records, en bijna net zo veel foto’s van het bewijs. Wij hebben echt met open mond zitten bladeren.

Ook echt leuk was de sectie superhelden. En al hun wereld records. Fictief en echt! Het diepste punt van de aarde, het zoutste meer, het grootste Lego vliegtuig, de meest elektrische vis.. Er staat zelfs een heel stuk in over social media records. Wist je dat de baby van Kylie Jenner de meeste likes heeft ooit? Trouwens de 3 meest gelikete foto’s staan op naam van kleine Stormi. Selena Gomez was de eerste persoon met 100 miljoen volgers op Instagram. Dat wil ik ook wel, 100 miljoen volgers.

Je kunt het allemaal zo gek niet bedenken of het staat gewoon in het Guinness World Records.

Meeste worstjes gemaakt in een minuut
grootste breinaalden
meeste hoela hoops die tegelijkertijd om een nek draaien
Grootste Sylvanian Families collectie

Onze favoriete hoofdstuk: Voedselprestaties

Keira is gek op eten, en dan bedoel ik echt gek op eten. Dit hoofdstuk las zij dan ook als eerste om ons dol te maken met voedselweetjes als grootste snoepgoed mozaïek of een hotdog eten zonder handen – deze hebben wij trouwens geprobeerd, maar deden er ruim een minuut over ipv het record 23,12sec. Miya probeerde alle chocolaatjes in een adventskalender op te eten, maar wij waren er niet bij dus weten niet hoe snel ze er over deed. Wel dat beide kalenders op waren.

De meest irritante video van 2.5 minuut

Natuurlijk moest er hier ook een record worden gebroken. Keira is fan van challenges, en doet er dagelijks wel een paar op TikTok. Dus ze bedacht zelf een video om te maken. We hebben het iets minder uitgebreid gedaan dan ze had opgeschreven, maar de video was al irritant genoeg om hem ook nog een half uur te laten duren. Of we echt een record hebben gebroken weet ik niet, maar de poging is zeker al een vernoeming waard dacht ik zo.

Klik hier voor de IGTV video

Guinness World Records Gamerseditie

Guinness World Records Gamerseditie 2019

Ik kan geen review doen zonder de Guinness World Records Gamerseditie 2019 ook te noemen. Dit is toch namelijk wel een echt collectors item denk ik. En hoe krijg je een gamer aan het lezen? Met dit boek dus.

De meest bizarre records, statistieken en heel veel weetjes over populaire games. Je leest van alles over grote YouTube celebs, de meest uitgebreide game karakters, en insider feitjes. Als jouw kind een echte gamer is, dan is dit boek zeker een must have.

Niet geheel onbelangrijk, het zijn visueel ook nog eens echt hele mooie boeken. Echt een cadeau tip voor de feestdagen dus!!

Guinness World Records bestellen voor de feestdagen?
Meer leuke records en meer informatie?

Pin voor later!

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang