Haal Deense ontwerpen in huis met Vipp Design

vipp kitchen bin sfeer 9 Haal Deense ontwerpen in huis met Vipp Design

Ben jij helemaal weg van die Scandinavische woontrends, mooi Deense ontwerpen, en hou je ervan om zo af en toe jouw interieur wat om te gooien? Dan is dit artikel voor jou, want vandaag gaan we het hebben over Vipp Design. Dit Deense designmerk biedt allerlei mooie items voor jouw huis, van woonaccessoires tot aan praktische stukken zoals een pedaalemmer. In dit artikel vertellen we je meer over het merk en onze favorieten.

Vipp Design

Vipp Design is een Deens designmerk dat in de jaren 30 is ontstaan door metaalsmid Holger Nielsen. Hij won een auto met zijn kaartje voor een voetbalwedstrijd, verkocht die en investeerde de opbrengsten daarvan in een eenmanszaak. Goede ondernemerslust als je het ons vraagt! Hij begon met pedaalemmers die onwijs populair werden en na zijn overlijden in 1955 namen zijn dochter en erna zijn kleinkinderen het over. Tegenwoordig kennen we Vipp Design als een heel tof merk voor o.a. designlampen, -meubelen en -accessoires. De pedaalemmers zijn uiteraard gebleven!

Vipp

Vipp Design pedaalemmers

Ook al ken je het merk niet, wanneer je de pedaalemmers van Vipp Design ziet herken je ze meteen! Ze worden al jaren door allerlei budget winkels nagemaakt en zijn een ware hit. Nog steeds zijn ze populair en wij snappen dat. Ze zien er namelijk prachtig uit. De ronde deksel, de beige kleur…het past allemaal heel erg goed in een modern, trendy en hedendaags interieur. De Vipp pedaalemmer mag dan eigenlijk ook zeker niet ontbreken in jouw nieuwe interieur.

10 container sfeer 10 Haal Deense ontwerpen in huis met Vipp Design

Andere mooie accessoires

Andere mooie accessoires van Vipp Design vinden wij hun lampen. De Vipp524 wandlamp bijvoorbeeld is te gek. Ook deze komt in o.a. die mooie beide kleur die nu helemaal on trend is en door de gaatjes in de kap geeft hij een mooi en gezellig lichteffect. Heel speciaal dus. Ook de Vip655 poef is geweldig. Het ronde design met de aparte stukjes erin in combinatie met het knuffelige stof is geweldig!
280 dishwashing sfeer 1 Haal Deense ontwerpen in huis met Vipp Design

Waarom Vipp Design?

Wij denken dat het wel duidelijk is waarom je Vipp Design in huis kunt halen. Mocht je nog twijfelen, check dan eens de rest van hun assortiment. De Scandinavische stijl zie je er meteen in terug, maar omdat alles er qua kleur vrij rustig en neutraal uit ziet kun je het ook heel makkelijk met andere woonstijlen combineren. Zo passen de design accessoires bijvoorbeeld ook heel goed in een landelijk interieur of in een vintage en zelfs industrieel interieur. Lekker veelzijdig dus en heel goed te combineren met andere items!ageology banner Haal Deense ontwerpen in huis met Vipp Design

Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies. Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een nieuwe producten. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥