Het recept voor een puur natuur haarmasker

14618164930 5c5f6ef403 bananas - Het recept voor een puur natuur haarmasker

Ik probeer zo bewust mogelijk te leven. En dat doe ik al een tijd, niet sinds de hele hype is gestart. Of dat men voor je bepaald wat wel of niet goed voor je is.

43b764174859b6c2 1280 oils - Het recept voor een puur natuur haarmaskerHaarmasker puur natuur

Eigenlijk volg ik veel van mijn Marokkaanse familie, voornamelijk het cosmetica gedeelte. Ik heb daar serieus veel baat bij en dat wil ik graag met je delen. Van nature heb ik kroezig haar en dat vergt veel tijd en geduld om het zo gezond mogelijk te krijgen en te behouden.

Nou weet ik van bijvoorbeeld Judith en andere vriendinnen, dat vooral na de zwangerschap het haar een drama kan zijn. Het is dan droog, pluizig en behoorlijk onhandelbaar. Judith heeft het zelfs weggeschoren. Ze had ook mijn haarmasker kunnen gebruiken. Maar dat kan alsnog voor wat er over is van het haar.

14618164930 5c5f6ef403 hair - Het recept voor een puur natuur haarmasker
Photo by betsyjons cc - Het recept voor een puur natuur haarmasker

Het haarmasker wat ik zelf wekelijks gebruik, heeft mijn haar doen glanzen en laten groeien. Voorheen gaf ik bakken met geld aan allerlei dure shampoos en maskers. Nu maak ik het zelf, een tip van mijn oma.

Benodigdheden:

  1. Arganolie
  2. Olijfolie
  3. Amandelolie
  4. Rijpe banaan
  5. Koffiemelk
6930806783 09feec2591 bananas - Het recept voor een puur natuur haarmasker
Photo by Skley cc - Het recept voor een puur natuur haarmasker

 

In het begin schaf je de oliën aan, maar je doet er zo lang mee dat je er uiteindelijk onwijs veel op bespaart. Rijpe banaan prak je, van elke olie paar druppels, koffiemelk kan je erbij doen hoeft niet. Meng je heel goed door elkaar, smeer je het in je haar en laat je het minstens een uurtje intrekken. Hoe heerlijk is dit, allemaal puur natuur en zit verder geen enkele rotzooi in als dit geen boost is voor je haar! Ben benieuwd wat jij ervan vindt, succes!

 

 

 

Photo by betsyjons cc - Het recept voor een puur natuur haarmasker


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥ 
Spread the love

7 comments on “Het recept voor een puur natuur haarmasker

  1. Ik ga dit zeker proberen! En uitteste. Mag ik het in een review benoemen met uiteraard jou naam erbij en link naar jou blog? X

  2. Oh dit ga ik echt proberen! Ik heb ontzettend last van haar uitval sinds de bevalling, waardoor mijn haar droog geworden is en heel fijntjes.
    Op zulke momenten mis ik de hormonsters die mijn haren vol deden laten lijken haha

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: