Hallmark en Marjolein Bastin lanceren home fragrance collectie ‘Moments by Marjolein Bastin’

Hallmark en Marjolein Bastin lanceren home fragrance collectie Moments by Marjolein Bastin Hallmark en Marjolein Bastin lanceren home fragrance collectie ‘Moments by Marjolein Bastin’

Mooie momenten en herinneringen draag je altijd bij je. Vanuit deze gedachte is er nu Moments by Marjolein Bastin; een collectie met beauty- en home producten, geïnspireerd op de fijne plekken en herinneringen die Marjolein Bastin koestert. Marjolein had altijd de wens om een collectie te ontwikkelen met producten die je weer even terugbrengen naar een fijn moment of een mooie plek.

Marjolein: ‘Waar ik ook teken, als ik een geurkaars brand, ben ik weer even terug op die vakantiebestemming, of het doet het me denken aan mooie momenten die ik heb meegemaakt. Geuren bepalen hoe je je voelt en werken vaak ook inspirerend.’ In samenwerking met Hallmark is er nu een collectie die bestaat uit drie geurlijnen. Elke geurlijn bestaat uit een home perfume, verzorgende handlotion, handzeep, een heerlijk ruikende geurkaars en rustgevende geursticks voor in jouw favoriete ruimte. De tekeningen op de verpakking zijn uiteraard door Marjolein gemaakt en laten kleurrijke bloemen en dieren zien, die Marjolein associeert met de geurlijn. Stuk voor stuk producten om van te genieten, in een prachtig jasje.

We gaan op geurreis met Moments by Marjolein Bastin

Marjolein heeft veel landen en plaatsen bezocht in haar leven. Sommige bestemmingen hebben een plekje in haar hart veroverd. De herinneringen van deze locaties vormen de basis voor de geuren van de producten.

800 borabay 3 Hallmark en Marjolein Bastin lanceren home fragrance collectie ‘Moments by Marjolein Bastin’

Bora Bay

: De Bora Bay lijn is geïnspireerd op reizen naar tropische eilanden en geurende bloemen, waarin tonen van fleurig jasmijn en zoete patchoeli te ruiken zijn. ‘Bij Bora Bay denk ik aan de fijne herinneringen die ik heb aan tropische eilanden, het hangmat gevoel en de geur van kleurige bloemen,’ aldus Marjolein. De Bora Bay lijn heeft kleurrijke illustraties op de flacons en verpakking, met tropische bloemen en fladderende vlinders.

800 swisslodge 3 Hallmark en Marjolein Bastin lanceren home fragrance collectie ‘Moments by Marjolein Bastin’

Swiss Lodge:

De Swiss Lodge lijn neemt je mee naar een houten lodge in de natuur, met geuren van petitgrain en warme amber. ‘Swiss Lodge is gebaseerd op mijn favoriete plek in de Zwitserse Alpen, waar ik een paar maanden per jaar ben. Het is een combinatie van de frisheid van sparren, vers hooi en de geur van hout, waar ook ons eigen huis van gemaakt is,’ zo vertelt ze. Deze lijn is te herkennen aan de illustraties met de imponerende Alpen, Edelweiss en vlinders.

800 dutchcoast 3 Hallmark en Marjolein Bastin lanceren home fragrance collectie ‘Moments by Marjolein Bastin’

Dutch Coast

In de Dutch Coast lijn staat de zandkust van Nederland centraal, waarin je tonen van frisse limoen en zachte iris kunt herkennen. Marjolein: ‘Op Ameland ben ik ook graag, daar kom ik al veertig jaar. Het voelt als thuis en de geur van Dutch Coast herinnert me aan schelpen zoeken, liggen in het zand en het turen naar de eindeloze horizon met schepen in de verte.’ Op de verpakkingen van de Dutch Coast lijn zijn rustgevende tekeningen te zien van helmgras, schelpen, zeemeeuwen en lila irissen.

Mijn absoluut favoriet is de Swiss Lodge. Hij ruikt zo lekker fris en schoon. Naar een ochtend in de bergen. Ik heb de kaars lekker aan in de avond, en ik wordt er zo zen van. De tweede is zeker weten de Dutch Coast. Hij is wat sterker en dus ideaal als huis geur ook, ik heb hem pas in de gordijnen gespoten en je ruikt het nog als de gordijnen een beetje mee wapperen. Heerlijk!

Moments by Marjolein Bastin is verkrijgbaar vanaf oktober 2022 bij Hallmark.nl en bij de DA drogistijeren.ageology banner Hallmark en Marjolein Bastin lanceren home fragrance collectie ‘Moments by Marjolein Bastin’

Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies. Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een nieuwe producten. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥