#OOTD | The Harbour Kids | Lammetjes aaien op de hei

Elke week gaan wij even naar de hei. Maar nu was het extra speciaal want de lammetjes waren geboren! Super leuk om even te kijken en Miya haar nieuwe outfit van de The Harbour Kids te testen!

Lammetjes aaien op de hei

Voor ik alle PETA friends op mijn dak krijg, de lammetjes in Ede worden echt wel goed behandeld. De dieren grazen lekker op de hei, en zijn op beschermd terrein. De herders zijn ook echt mega lieve mensen met hart en passie voor wat ze doen. Ik hoor vaak hoe zielig het is, maar deze schapen zien er niet zielig uit. In de avond staan ze op stal, maar dat is ook ter bescherming van hun tegen bijvoorbeeld vossen, stropers en tegenwoordig weer wolven.

Als je langs de hei ook rijd, zo een mooi gezicht als ze daar lekker in het midden ergens staan te grazen zo vreedzaam.

Wij gaan dus vaak eerst naar de ene kant waar je met de hond mag, en dan naar de andere kant. Miya kan echt uren zitten en naar ze kijken! Maar dan dus de andere kant.. daar is het bomen klimmen, met stokken gooien en door de modder rennen. Een betere plek om haar nieuwe outfit die ze heeft gehad van Linda te testen is er niet!

Outfit van Miya

Er is dus een nieuw Nederlands merk The Harbour Kids, en het is een echt fijn degelijk Hollands merk. De kleding is goed afgewerkt, en van stevige kwalitiet. Duidelijk ook aan het Nederlandse weer gedacht!

harbour kids
Het was best wel koud!
harbour kids
Voor het eerst dat Miya weer eens staartjes in wilde! Zooo cute!
Het hondje heeft ze gehad van een bevriende professor uit Japan. Deze foto is uitvergroot en hangt bij hem op het laboratorium!
harbour kids
De hele outfit is van The Harbour Kids. Het jasje is lekker winddicht en dus prima voor buiten spelen. De legging is meer een kruising tussen een sportbroek en een legging, en zit echt heel erg lekker volgens Miya. Op haar kont staat ook The Harbour Kids. De trui was favoriet bij mij omdat meestal de kraagjes zo laag zitten. Deze zit gewoon net wat hoger, heel mooi. De gympen zijn van Adidas (Bristol)
harbour kids
Is toch om op te vreten of niet??

Wat vind jij van de outfit van Miya?


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥  

11 gedachten over “#OOTD | The Harbour Kids | Lammetjes aaien op de hei”

  1. Die lammetjes ! Dat is wel een leuk extraatje voor jullie hei-tripje!
    Wat is ze toch om op te eten… ik vind haar outfit geweldig! Ziet er lekker comfortabel uit voor haar en toch is het heel erg mooi om te zien.
    De nieuwe sporty spice is opgestaan! 🙂

  2. Leuk zeg! En het is echt ntoffe outfit voor je dochter
    Wat ziet ze er schattig uit 😊

  3. Leuk he dat de lammetjes er weer zijn! Echt een teken dat het bijna lente is, heerlijk! Die kleding ziet er super mooi uit zeg… zo’n windjack is echt ideaal met dit Hollandse weer ja!

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: