hardloopschoenen - Hardloopschoenen kopen met veel korting
Fashion

Hardloopschoenen kopen met veel korting

Ik hou van shoppen en ik hou van korting. En jullie houden ook van goedkoop shoppen aan het artikel over de AH& de Lidl te zien. Nu kwam ik dus op een site waar ik hele super leuke en goedkope hardloopschoenen kan vinden. 

Korting en doneren?

Een goede vriendin wees mij op een leuke site, zij is best van het low budget, dus meteen even kijken. Ze had namelijk een geweldige nieuwe garderobe voor haar meisjes besteld bij de Otto. Ze is lid geworden bij 1korting.com en dan krijg je dus allerlei kortingscodes. En wat het extra fijn maakt, is dat je niet alleen korting krijgt, maar een deel van jouw aankoopbedrag word gedoneerd aan een goed doel, van jouw keuze.

Hardloopschoenen

Ik ben dus lekker gaan snuffelen en kwam zo bij Sarenza terecht. Sinds kort ben ik met een vriendin begonnen met hardlopen, maar mijn schoenen zijn niet zo heel geschikt, dus ik moet echt nieuwe hebben. Nu nog kiezen welk model!

ADIDAS PERFORMANCE Galaxy Elite 2 W vind ik eigenlijk echt de mooiste! Het gaat ook om performance, maar deze zijn mooi, strak en toch met een beetje roze. erg fijn is dat ze super licht en luchtdoorlatend zijn.

SKECHERS Go MEB Speed 3 14000 zijn echt om snelheid te maken. Ik ben dol op de yoga Skechers die ik heb, en overal het algemeen echt fan van de kwaliteit en de pasvorm. De kleuren zijn super space vind je niet?

ASICS Lady Gel-Zaraca 4 hebben een heel fijn verend voetbed, en dat is vooral als je snel pijn in je voeten hebt heel handig. Asics is wel echt een merk voor hardloopschoenen, en word vooral door professionals veel aangeraden.

REEBOK Yourflex Trainette 8.0 zijn super flexibel. Je voet rond dus mooi af, en loopt wat soepeler. Hier heb je dus een beetje hetzelfde idee bij als dat je op blote voeten loopt, wat heel fijn lopen is.

Zoveel keuze, maar goede schoenen is het begin van het hardlopen, anders heb je straks blaren, pijn in je voeten, en dan stop je weer…

Welke zou jij kiezen? Of heb je andere die je aan kan raden voor een beginner?

Volg mij!

Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, lijd aan heel wat afkortingen en ben anders dan de rest. Lees lekker mee of stuur je eigen verhalen in. Hier mag alles. Liefs xoxo
img 20180308 204700 300 - Hardloopschoenen kopen met veel korting
Volg mij!

Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen. 

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, lijd aan heel wat afkortingen en ben anders dan de rest. Lees lekker mee of stuur je eigen verhalen in. Hier mag alles. Liefs xoxo

3 Reacties

  • Yvonne

    Het is verleidelijk om je te laten leiden door die leuke kleurtjes, maar kies vooral écht de schoenen die het lekkerst zitten! Veel hardlopers hebben baat bij extra steun, dus daar kun je ook nog op letten. De Adidasjes vind ik ook erg leuk! En ze hebben demping dat je wel nodig hebt bij hardlopen. Als je echt lekkere schoenen hebt wordt hardlopen (bijna ;)) vanzelf een feest 🙂

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: