Close
tips beginnende hardlopers

Hardlopen voor de beginner!

Hoe vaak ben jij al begonnen en weer gestopt? Of toch niet verder gekomen dan de outfit te kopen voor het hardlopen? Met deze tips zet je door!

Hardlopen voor de beginner

Ik kan je niet vertellen hoe vaak ik een outfit gekocht heb. Zelfs aangetrokken. Maar het echte hardlopen? Nope. Dat werd hem niet. Er is altijd wel een excuus. En heel eigenlijk is het zonde. Want was ik nou begonnen wanneer ik voor het eerst wilde beginnen, dan had ik inmiddels al 4 marathons gelopen denk ik.

Dus bij deze de eerste tip:

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang