Close

Wij mochten een kijkje nemen in de opslagplaats van Hasbro en Sinterklaas!

Hoe spannend is dat? Een uitnodiging om naar de opslagplaats te komen van Hasbro en Sinterklaas, waar we zouden worden opgewacht door de Pieten en al vast wat speelgoed mochten testen!

Sinterklaas in september

Ja het is best nog wat vroeg, maar de pepernoten liggen al in de winkel, en dus kan het allemaal best. Bovendien vind ik Sinterklaas echt zo een leuk feest! Helemaal omdat Miya het eindelijk snapt, en dus ook een week nog slechter sliep dan normaal, want ze zou de Pieten zien!

De Pieten waren vrolijk gekleurd in roze en andere regenboog kleuren, en een aantal zelfs echt als regenboog. Ik vermoed dat My Little Pony hier een aandeel in heeft gehad??

My Little Pony

Oh wat een leuke nieuwe collectie! Miya die al maanden niet meer naar haar My Little Pony’s omkeek, wilde toch even op de paardjes zitten, en vond het toch wel erg mooi allemaal. Zo mooi dat ze zelfs een My Little Pony op haar gezichtje liet schminken, en vroeg of ze dan ook naar de film mocht. Daarvan krijg je volgende maand al een kleine preview!

Marvel

Maar niet alleen My Little Pony was populair, haar grote held Spiderman was in volle glorie aanwezig. Zoveel Spiderman speelgoed had zij nog niet eerder bij elkaar gezien. En zo heeft zij daar dus voornamelijk mee gespeeld. Ze was ook even de allerliefste hulk die je ooit in je leven hebt gezien. Echt heel grappig hoe ze ook de volle keuken in rende en gromde als de hulk met masker en handschoenen aan. Te grappig.

Star Wars

Mijn man is een vintage verzamelaar, en dus is alles nieuw per definitie niet interessant. Toen ik de foto’s door stuurde, want dat vind hij dan wel leuk, was ook hij om. De nieuwe poppen zijn echt super gaaf! Die passen ook zo tussen iedere prinsessen en Barbie collectie, en dus eindelijk niet zo heel jongensachtig meer. Een beetje unisex, echt heel gaaf.

Prinsessen!

Ondanks dat Miya graag Spiderman kijkt, is ze wel ook helemaal dol op Frozen. Ze zingt de liedjes mee(overigens in alle talen op YouTube, zo zingt ze nu best goed Spaans en Russisch), en Anna en Elsa zijn de mooiste prinsessen van de wereld. De pop van Elsa met een prachtige jurk waar je piano op kunt spelen is de droom van elk klein meisje (of jongetje) in de wereld. Dit is echt een fantastisch stuk speelgoed, ik kan niet anders zeggen. heel slim bedacht! Ook de schommel met Rapunzel staat vast op haar wishlist. Grappig, die film had ze nog niet eerder gezien, en inmiddels wel iets vaker al.. ahum.

 

Eigenlijk was dat misschien wel het leukste om te zien, Miya die genoot van alles, en het later pas heeft opgeslagen. Echt een paar dagen na het leuke event begon ze erover te praten, en kwam ze tot de ontdekking dat prinsessen eigenlijk heel erg leuk zijn!

Er was nog veel meer ander speelgoed te zien, maar dit waren voor Miya de hoogtepunten. Keira vond het klei (daar kun je fudgy slime mee maken) en de Nerf toch wel het leukst voor haar leeftijd. Ook het  staat bij haar op de lijst, die heeft in een deuk gelegen!

Als cadeautje voor mijzelf heb ik eindelijk 2 hele lieve app/blog vriendinnen ontmoet, en hoe fantastisch was het dat we allemaal precies waren als dat we dachten? Echt BIG LOVE voor Cas en Lin!! Nu de rest nog.. ❤

Heb jij al zin in Sinterklaas?

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

12 thoughts on “Wij mochten een kijkje nemen in de opslagplaats van Hasbro en Sinterklaas!

  1. oohhh wel wat vroeg in het jaar (maar ik lees het nu pas vlak voor sinterklaas) maar wordt stiekem wel een beetje jaloers om naar te kijken!
    De grote My little pony is te schattig!!!

  2. Geweldig, vooral die Vaiana poppen zouden het hier heel goed doen, vermoed ik. En die foto als hulk.. <3 it!

  3. Wat tof dat je je dochter naar zo’n event mee kan nemen, wat zal ze een leuke dag hebben gehad!

  4. Dit ziet er leuk uit. Ik zou alles willen meenemen als ik nog kind was geweest. Hier wordt je toch helemaal gek! Slijm was ik ook helemaal gek op toen ik klein was, maar ook de tamagotchi stond hier hoog op de favo lijst.

  5. Klinkt als een hele leuke dag! Miya en Keira zullen wel uitgeteld zijn na zon dag spelen of niet?

  6. Kan me zo voorstellen dat je kleine meid genoten heeft, ziet er ook allemaal heel gezellig uit.

  7. Ohhh hartstikke leuk!! Dit was ook wel echt iets voor mijn dochter geweest met de prinsessen en my little pony’s! 😍😍

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang