Healthy Lifestyle

Gezond leven kunnen we allemaal met de tips op pinkpress.nl

Download nu de gratis printable in 28 dagen fitter, strakker en lekkerder in je vel!

printable in 4 weken betere conditie

Klik hier voor de printversie!

Welkom op de healthy lifestyle pagina. Voor de vrouw die lekker wilt sporten en gezond maar lekker wilt eten. Wij zijn voornamelijk 35 plussers op dieet en proberen fitness, gewichtheffen en hardlopen. Maar ook zwemmen, kickboksen en andere sporten komen aan bod.

Vind alles over  een gezond leven, lekker en gezonde hapjes en volg ons in de zoektocht naar het perfecte dieet. Ook de overgang, PCOS en PDS komen aan bod.

Dry Oil Sun Sprays met 3 SPF in 1 fles van That’so

Het Italiaanse merk That’so staat bekend om ongeĂ«venaarde self tan producten, maar ook op het gebied van zonbescherming kun je niet om het merk heen. De Dry Oil Sun Sprays bevatten allemaal 3 SFP in 1 flacon en zijn daarmee uniek in hun soort. Zeg maar dag tegen al die verschillende zonbeschermingsproducten in je strandtas.

Is een goede sportbh echt zo belangrijk?

Er zijn nog steeds veel vrouwen die voor het sporten een gewone bh aan doen, zonder nog eens te denken aan een sportbh. Misschien vind jij een sportbh zelfs overbodig. Toch is het ontzettend belangrijk dat je een sportbh draagt wanneer je bijvoorbeeld gaat hardlopen, fitness of yoga doet.