Mental Health

5x waarom luisterboeken voor kinderen fijn zijn 5x waarom luisterboeken voor kinderen fijn zijn!

5x waarom luisterboeken voor kinderen fijn zijn!

Je hebt er vast wel eens over gehoord…luisterboeken. Misschien heb je het al eens zelf gebruikt? Wist je trouwens dat luisterboeken voor kinderen ook heel fijn zijn? Het heeft een boel aan voordelen wanneer je je kind af en toe naar een luisterboek laat luisteren. Welke voordelen dit zijn vertellen wij je vandaag!

sociaal gewenst gedrag

Column: Sociaal gewenst gedrag

Ik heb gewoon niet altijd sociaal gewenst gedrag. Dit betekent niet dat ik niet van mensen houd, de meeste vind ik gewoon niet zo leuk. En dan die ik wel leuk vind heb ik het liefst in kleine doses.

6A9B3A29 7D5A 4230 8851 BE763CF8CBA6 Dit moet je weten voordat je de overgang in gaat!

Dit moet je weten voordat je de overgang in gaat!

Oh de overgang mensen.. Ik dacht, net als jij waarschijnlijk, dat al die ellende pas komt rond je 55ste. Helaas is het voor de meeste vrouwen al veel eerder een drama. Ze noemen dit ook wel de peri-menopauze. Een soort van geinige preview op het echte werk. 

Contact met de buitenwereld

Contact houden met de buitenwereld

Waar we eerst dachten dat die hele c periode maar kort zou zijn, zitten we nu ruim een jaar verder. Het contact met vrienden en familie wordt steeds lastiger te onderhouden. En nieuwe contacten leggen is zo goed als onmogelijk.

Fijne kleding tips voor zeer gevoelige kinderen

Fijne kleding tips voor zeer gevoelige kinderen

Kinderen zijn wonderlijke wezens. Ze zijn vaak heel duidelijk in wat ze wel en niet willen. De hyper gevoelige kinderen (of met een sensorische informatieverwerking stoornis)gaan eerder huilen of drammen als iets niet gaat zoals zij willen. Kleding kan een hele grote rol spelen in hoe de dag alleen al begint.

Scroll naar boven