Lekker en gezond eten doe je met 1000+ recepten en meal planning!

Daar is hij dan!! Oh jongens ik kan je niet vertellen hoe trots ik hierop ben. The Healthy Meal Planning Bundle 2019. We hebben er met een flinke groep keihard aan gewerkt om de lekkerste recepten die ook nog gezond zijn en het liefst makkelijk te maken, in elkaar te zetten.

The Healthy Meal Planning Bundle 2019

Een tijdje terug deed ik mee aan een sportvasten dieet. Toevallig kreeg ik toen ik net 1 dag was begonnen de vraag of ik mijn recepten niet vergat in te sturen.. Had ik de mail gemist dat ik was geaccepteerd voor deze bundel.. Slim! Dat betekende wel dat ik dus in 3 dagen alle recepten klaar moest hebben. Maar nou doe ik alles uit de losse hand, dus ik moest alles ook nog even maken. Ik maakt 12 gerechten in 2 dagen. Gelukkig heb ik een lief gezin en een hele lieve vriendin die alles konden proeven of het ook wel ergens naar smaakte.

Zoals je weet plaats ik steeds vaker lekkere maar toch wel gezonde gerechten, en dat vind je dus ook in deze bundle. Ik heb hem al lekker even door gelezen en oh man daar zitten echt voor maanden aan recepten in zou je elke dag wat anders willen eten.

Het idee achter de Healthy Meal Planning Bundle

Als je ooit voor de koelkast hebt gestaan, hopende dat als je hem dit keer open doet er allemaal inspirerende producten in liggen waar je fantastisch lekkere en gezonde maaltijden mee kunt maken, maar teleurgesteld wordt met weer hetzelfde en eigenlijk geen idee wat je nu weer moet maken? Dan zitten we in hetzelfde schuitje.

Altijd krijg ik dan de tip: meal planning

Als je precies weet wat je deze week gaat eten, kun je meer efficient zijn. Minder gestressed en heb je meer tijd voor andere dingen. Helaas maakt het eten zichzelf niet, maar je zult verbaasd zijn hoeveel makkelijker het is.

Nu kan ik het dus nog makkelijker maken…

The Healthy Meal Planning Bundle 2019 is nu te koop!

Met meer dan 1000 recepten, een klikbare index, ready-made meal plans (met boodschappenlijstjes), voedingswaarde van elk recept, en nog veel meer zorgt voor wat meer rust in de tent.

Hoe hou je dit vol?

Als het makkelijker is om eraan te beginnen dan vol te houden, dan is dit jouw geluksdag.

Er zit een gratis Facebook groep bij met herinneringen, trainingen en allerlei andere handigheidjes. We houden er een 30 dagen challenge bij, en einde van de 30 dagen heb je 30 gezonde en lekkere maaltijden weten te plannen. Een goed begin dus van een nieuwe gewoonte!

Bestel de bundle nu met de gratis 30 dagen challenge

Ik ben super benieuwd wat je van mijn recepten vind, en of je het leuk vind als ik daar meer van zou plaatsen op pinkpress.nl??

Liefs

Lees ook: Goedkoop en gezond eten | op dieet met een klein budgetVriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies.  Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug.Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥
   

You Might Also Like

  1. Pink Press Diaries | Dit was januari! | Pink Press ♡ Life style guide

    […] volgende keer moet echt beter!Jongens dit was wel het allerleukste ever!! Mijn eigen recepten in The Healthy Bundle! Een bundle van e-books en printables vol heerlijke recepten, maar ook alles om het plannen van […]

%d bloggers liken dit: