Close
wagamama

Heerlijk eten bij Wagamama

Vaak als ik in Amsterdam ben eet ik wel bij Wagamama, het is snel, en ook nog eens heel erg lekker. Hou jij ook van Japans geïnspireerde gerechten, dan moet je snel verder lezen!

Wagamama is japans voor ‘ondeugend kind’- of een kind dat eigenwijs en vastberaden is

Het eten is ook vrij eigenwijs, net als het concept. Je kunt lekker eten aan eigen tafel, maar er staan ook lange tafels met banken waar je gewoon kunt aanschuiven, wel zo gezellig als je een keer alleen gaat.

Je kunt er heerlijk mager eten zonder je druk te maken als je op dieet zit, jouw eten is net zo lekker als de rest van het eten, en je voelt dan geen konijn die mee graast. Sowieso was het eten vrij mager, en viel het gewoon niet heel zwaar. Ik had de seafood special, en die was ontzettend goed gevuld, dus heb alles opgegeten behalve de noodles. Ik was helemaal verzadigd (en viel best mee met de voorgerechtjes), dus dat is ook nog een optie.

Onze gerechten

Een beetje gember om je op te warmen, chilies voor de kick en noodles voor je lichaam en ziel. Ons Japans geïnspireerd menu is samengesteld om te bevredigen, koesteren, ondersteunen en inspireren. Kies uit verschillende rijst- en noodlegerechten samen met verse salades en bijgerechten om te delen. Wij hebben desserts, verse sappen, warme dranken, wijn, sake en aziatische bieren

Net als in kaizen zijn onze standaarden hoog. onze ingrediënten worden vers bereid en geserveerd. Iedere kom en ieder bord wordt geserveerd zodra deze klaar is. de kleuren, aroma’s, smaken en kruiden zijn altijd op hun best als ze geserveerd worden

Een kom met ramen om op te warmen met ingrediënten die op de teppan gebakken zijn. Of kare met een rijke basis van kokosnoot. en als je liever rijst hebt, ben je ook aan het goede adres. Ons menu bevat vele japanse favorieten. Ieder seizoen worden de menus geupdate. wagamama is een hoofdbestanddeel van de moderne aziatische keuken

Kortom een heerlijk menu! Ik ging samen met Jamey en onze mannen gezellig een hapje eten bij Amsterdam Zuid WTC, waar we zo geweldig zijn bediend, dat we ons echt VIP gasten voelden. Ze wist waar ze het over had, en kon je van elk gerecht zonder na te denken precies vertellen hoe het was. Ideaal vind ik dat!

Wij hadden uiteraard braaf lekkere groene thee naast onze veggie en seafood ramen, maar de mannen dronken lekkere Japanse biertjes. Die moeten ook even getest worden toch :D. De mannen hadden de porkribs, een lekkere curry en gyoza. Daarbij een 3 Lagen met chocolate fudge cake, een lekkere cocos cheesecake frosting en fris vanille ijs.. Hij was niet voor Jamey en mij ivm dieet, maar Jamey at stiekem alle frosting op bij Bram, en ik was niet zo dapper, ik at de helft van zijn cake op. Omdat hij zo snel was. Anders had ik alles opgegeten…

Wij hebben echt gesmuld van al het lekkers, en weet je wat daarvan het allerleukste is? Wij mogen jullie ook trakteren!!

Winactie is verlopen helaas!

Ter ere van de opening 8 augustus op de Witte de Withstraat in Rotterdam mogen Jamey en ik ieder 5x een etentje voor 2 personen weggeven!! Je mag dan naar de speciale previews in Rotterdam op 5/6/ of 7 augustus, bij het gloednieuwe restaurant in Rotterdam! Je kunt dus bij mij meedoen, of bij Jamey, of bij allebei!! Extra winkansen zo!!

Om het allemaal wat spannender te maken maak je meer kans als je 1 of meer van mijn social media kanalen liked:

 1. Instagram
 2. Twitter
 3. Facebook

Voor nog meer kans like/volg je ook Wagamama:

 1. Instagram
 2. Twitter

Retweeten, regrammen, delen op FB, alles is een extra kans!

Natuurlijk is een reactie hieronder het allerleukst!! 

Ik wens je super veel succes, je hebt tot zondag 17 juli! Wil je op een andere dag lekker bij Wagamama eten ga dan naar www.wagamama.nl voor een adres!

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

9 thoughts on “Heerlijk eten bij Wagamama

 1. Wat leuk, ik ben benieuwd. Is alweer even geleden dat ik in de Witte de Witstraat was, dus ik maak graag kans op dit leuke uitstapje.

 2. Ik krijg spontaan trek van al die mooie foto’s, ik loot natuurlijk heel graag mee

 3. Nou dat zou een super leuke en zo te lezen ontzettend lekkere verrassing zijn!! Ik zou graag een goede vriendin willen verrassen met zo’n heerlijk dinertje in de gezelligste straat van Rotterdam

 4. Ik doe heel graag mee, want ik heb altijd al eens willen eten bij Wagamama, maar het is er eigenlijk nog nooit van gekomen,

 5. AHHH wat ziet het er lekker uit!!!! Ik woon zelf in Rotterdam en vind de witte de with echt een super leuke, gezellige straat. Lijkt me leuk om daar met een vriendin te gaan eten bij de previews 🙂

 6. Wat een superleuke actie! Ik doe graag mee! Met mijn vriendinnetje uit eten als de mannen op mannenweekend zijn!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang