Bella’s Swing Paleis Dreumesland in Hellendoorn

Op zaterdag 28 april opende in Avonturenpark Hellendoorn Bella’s Swing Paleis, een nieuwe attractie voor de allerkleinsten. Gastblogger Chantal en haar kinderen waren erbij om het mee te mogen maken!

Bella’s Swing Paleis Dreumesland in Hellendoorn

Kinderen kunnen hier heerlijk dansen op en meezingen met populaire kinderhits en de aanstekelijke liedjes uit het park. De parkmascottes Baba en Bella dansen regelmatig mee met de kinderen. Dankzij de lichteffecten en mooie aankleding is het in Bella’s Swing Paleis de hele dag een feestje!

Bella’s Swing Paleis Dreumesland is een speciaal gebied in Avonturenpark Hellendoorn voor de kleinste avonturiers. Alle attracties in dit gebied zijn geschikt voor kinderen tot 120 cm. Met de komst van Bella’s Swingpaleis kunnen de kleintjes zich in dit minipretpark zelfstandig vermaken met maar liefst acht attracties. In het Swingpaleis kan niemand stil blijven zitten en dat hoeft ook niet! Baba en Bella zijn vaak te vinden in deze interactieve kinderdisco en leren de kinderen hun coolste moves.

Wat vonden Chantal en haar kinderen van Hellendoorn?

Zaterdag ochtend onze dochter Felien (10 jaar)gauw naar haar sport brengen Acro brengen, thuis de tas in pakken samen met onze zoon Robin(7 jaar) . Er was iets regen voorspeld dus toch de regen poncho maar in gepakt. Broodjes mee onze dochter ophalen en dan eindelijk onderweg…1 uur en 14 minuten rijden … ook al zijn onze kinderen gewend aan reizen komt er om de 5 minuten toch de vraag hoe lang nog??

Even na 14uur kwamen wij aan bij avonturen park Hellendoorn even een nostalgie momentje voor mijn man Dennis en mij was het bijna 25 jaar geleden dat wij hier voor het laatst waren geweest. In onze ogen leek het park vroeger een stuk groter….iets met ouder/groter worden! Bij de ingang toch al het stukje herkenning maar ook veel vernieuwd. Bij het ophalen van onze tickets kregen wij ook nog een parkeerkaart erbij ! dat was super goed geregeld. Als eerste in de Sungal kalimantan echt super leuk een beetje spannend maar wij zijn droog weer beneden aangekomen. Het positieve van het park vinden wij dat je vanaf 1.20 m bijna in alle attracties mag wel onder begeleiding van een volwassene dit is niet in alle pretparken zo!

De achtbaan over de kop en het drakennest best spannende attracties en daar konden wij met het hele gezin gewoon in …alleen zijn deze attracties iets meer voor onze dochter Felien en haar vader…moeder en zoon hebben toegekeken. De zweefmolen Piraat Enterhaak had ook een verrassend element in de attractie deze draaide niet alleen in het rond maar gaat ook nog best hoog de lucht in! We hebben ook nog even gekeken bij het Slide park dat ziet er echt te gek uit!! alleen nog mooi weer en dan komen wij graag nog een keer terug om deze glijbanen uit te proberen. We mogen qua weer ook niet klagen wat dat was heerlijk avonturenpark weer. Een paar attracties waren gesloten of in onderhoud dat heeft de pret absoluut niet mogen drukken! wij hebben ons goed vermaakt! het park is niet te groot en best overzichtelijk, er zijn ook picknick plekken om je eigen producten te nuttigen en het park heeft zelf ook voldoende eetgelegenheden voor een redelijke prijs. Wij vinden het een park die voor alle leeftijden geschikt is . Wij hebben super genoten en komen graag nog een keer weer terug! bedankt voor deze kans. groetjes, Felien Robin Dennis Chantal

 


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥  

4 thoughts on “Bella’s Swing Paleis Dreumesland in Hellendoorn

  1. Wat leuk! Ben nog nooit geweest in Hellendoorn, maar klinkt al een prima dagje voor het hele gezin

  2. Klinkt perfect voor ons! Een park dat geschikt is voor al mijn kinderen is erg fijn. Mila blijft plakken bij de disco denk ik. 🙂

Comments are closed.